Bébitaxi és roller All in One 2in1smarTrike zöld 15 hó-tól

Termék leírása

A smarTrike bébitaxi All in One 2in1 magába foglalja a játék autót illetve egy rollert is. Mindig mozogni vágyó gyerkőcnek tökéletes választás. Nagyon egyszerű módon összeszerelhető. A bébitaxi 2in1 együtt növekszik gyerkőcével 14 hónapos kortól 24 hónapos koráig, de még hosszabb ideig is kihasználja majd. A bébitaxit két formában ki lehet használni, ezért is egy nagyon közkedvelt eszköz nem csak a gyerkőcök de a szülők körében is. Mint szülő biztosan értékelni fogja, hogy ezzel a bébitaxival a gyermek 14 hónapos korától egészen 24 hónapos koráig, vagy még tovább is, szívesen fog játszani. A gyerkőc kényelmesen és biztonságosan fog ülni a bébitaxin. A bébitaxi 4 gumi kereke biztosítja a halk haladást.

Amikor a gyerkőc 14 hónapos, a bébitaxi smarTrike klasszikus bébitaxiként szolgál. Autó formája zöld színben, modern dizájnnal  biztosan elnyeri a tetszésüket.  A kis lurkó biztosan élvezni fogja a kalandokat, melyeket ezen a szép bébitaxin tehet majd meg. Lábbal hajtható, használata egyszerű, a gyerkőc egyszerűen a lábacskáival el löki magát a talajtól. A bébitaxi különlegessége, hogy könnyen átalakítható rollerré. Egyszerűen az ülő részt függőleges helyzetbe kell állítani. Gyerkőc egyik lábával a rolleren áll, másikkal pedig ellöki magát a talajtól. A roller 4 kerekű, így a stabilitás biztosítva van.

A bébitaxi minőségi műanyagból készült, és erős fémvázú. A gumi kerekek biztosítják a halk és kényelmes haladást. A bébitaxi használata fejleszti a gyerkőc koordinációs és motoros készségét. A friss levegőn való mozgás nagyon jót tesz majd a gyerkőcnek, illetve a bébitaxin való játszás pedig fejleszti az izomzatát is. A smarTrike All in One magába foglal több innovatív gondolatot, ezért is több éven keresztül fogja szolgáni a gyerkőcöt, mivel a gyerekek egyaránt élvezik a suhanást a bébitaxin illetve a rolleren is. Az élénk zöld szín vonzza a tekintetet.

A smarTrike egyedi játék eszközt kínál Önnek, mely magába foglalja a bébitaxit és rollert is. Az All in One bébitaxit hosszú időn keresztül fogja gyermeke használni. A SmarTrike tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli és bébitaxi márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A SmarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami biztosan garancia a minőségre.

Jellemzői

  • minőségi gumi kerekek
  • halk és sima haladás
  • kényelmes ülés
  • bébitaxiból roller
  • 2 játék 1-ben
  • extra kényelem 
  • 14 hónapos kortól növekszik a gyerkőccel
  • nagyon szép zöld színválasztás
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.