Bébitaxi táncoló figurákkal Frozen Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi mesés Jégvarázs Disney motívummal egy fantasztikus járgány 12 és 36 hónapos korosztály részére. Bébitaxi a mesére jellemző kék-fehér színkivitelezésben pompázik. Autó villog és a motor túráztatásának valósághű hangját adja vissza. Gyerkőce garantáltan megörül a dudának, szórakoztató hangoknak és fényeknek, miközben a járgány elülső részén Anna és Elza hercenők figurái díszelegnek majd. Az autó műszerfalát zenélő nyomógombok díszítik, melyekből gyerkőce ügyesen saját kis dallamot tud kreálni. Frozen mese hercegnői gyermekét kalandos útjain elkísérik és segítségére lesznek a finom motoros képességek, fantázia és elképzelőerő fejlesztésében. 

A kisautó minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel van felszerelve. A kis járgány remek segítséget nyújt az első lépések megtételénél, amikor támaszként szolgál a csöppségnek. Később a kicsi bébitaxiként használja és lábaival hajtva magát előre-hátra közlekedik, miközben a kormány segítségével irányt vált. Kormánnyal az elülső kerekek kormányozhatóak oldalra, hogy csöppsége irányt tudjon váltani. Bébitaxi a legjobb választás gyerkőce számára, ha imádja környezetét felfedezni. A 3 drb AA elem a csomag részét képezi. 

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos bébitaxi
  • robusztus szerkezet
  • játékos külcsín Disney motívummal
  • elektronikus funkciók - hang és fényeffektek
  • zenélő gombok
  • serkentően hat az elképzelőerő és motorika fejlődésére
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Méretek51*25*38 cm
A csomagolás méretei52*27*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AA/LR6 included
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.