Bébitaxi Hercegnő varázslatos kastélyban Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Hercegnő a varázslatos kastélyban a Kiddieland vállalat műhelyéből időfeletti és egyedi járgány rózsaszín kivitelezésben főleg kislányok részére 12-től 36 hónapos korig, akik minden vágya Disney motívummal díszített járgányon suhanni. Bébitaxin, az egyedi Hercegnő a kastélyban motívummal, minden kislány álmát beteljesíti, aki saját magát is kis hercegnőnek érzi. Kiddieland bébitaxi hang és fényfunkciókkal is gazdagodott, vidám és szórakoztató dallamok kislányok szívét azonnal elrabolják, és valódi mesében fogják magukat érezni. A kormány alatt kis zongora kapott helyet, így saját dallamokat is tudnak a kis hercegnők maguknak szerezni, így szórakoztatva magukat hosszú időn keresztül.

Kisautó kerekei minőségi műanyagból készültek, ülése ergonomikusan alakított háttámlával biztonságos és kényelmes. Gyermek első léptei megtételében a kisautó háttámlája tökéletes járássegítőnek bizonyul. Későbbiekben már a bébitaxira ülve lábacskáival tudja magát előre és hátra hajtani. Kormánnyal az elülső kerekek oldalra kormányozhatóak, így úticélt is tud csemetéje majd változtatni. Hercegnő bébitaxi csodálatos ajándék minden kislány részére, biztonságos és stabil szerkezete hercegnő ábrájával lett díszítve, mely a mágikus kastély előtt áll. Csomag részét képezi a 2x AA elem is.

Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői

  • minőségi és biztonságos bébitaxi
  • játékos dizájn Hercegnő a kastélyban motívummal
  • 12-36 hónapos korosztálynak
  • attraktív külcsín
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor12 hónapos kortól
Méretek55*27*36 cm
A csomagolás méretei56*28*36 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.