Bébitaxi Initio Green Smoby és járássegtő háttámasszal és rakodórésszel 10 hó-tól

Termék leírása

Smoby Initio Green bébitaxi és járássegítő egy csodaszép kisautó, amely 10 hónapos kortól ajánlott a gyerekeknek. A bébitaxi zöld, piros és sárga színkombinációja elnyeri kisfiúk és kislányok szívét egyaránt. A kisautó hatalmas előnye hogy a gyermeke igényeivel együtt nő. Amikor gyermeke 10 hónapos és járni tanul a kisautó járássegítő számára, akár egy támasz az első lépéseknél. Megtámaszkodik a kapaszkodóban és lassan halad előre. Gyerkőc 12 hónapos kortól már a kisautón ül, melynek ülőrésze ergonomikusan formázott, és önállóan hajtja magát előre, könnyedén gördül a kisautóval. Csemetéje a bébitaxit 10 hónapos kortól egészen 3 éves koráig használhatja. Az ülőrész alatt praktikus rakodótér található, ahova a kis lurkó kedvenc játékait tudja elrejteni.

A bébitaxi motívuma egy vidám arcocska és nagy szemecskék, amely rabul ejti gyermekét az első látásra. Smoby bébitaxi kiváló segítség gyermekének a mozgás és motorikus képességeinek fejlesztésében. Elbűvölő színekben pompázik és egy valódi kisautóra hasonlít, melyet aranyos matricák díszítenek. A gyerek kisautó és járássegítő minőséges és ütésálló anyagból készült mely hosszú éveken át gondoskodik gyermeke boldogságáról. Smoby bébitaxi egy minőséges francia termék, amely a francia tökéletességgel és sármmal készült. A gyerek kisautó méretei 46*27*40 cm. Maximális terhelhetősége 35 kg. A bébitaxi stabil és biztonságos gyermeke számára. A kormány 30 fokos szögig kormányozható.

Smoby egy neves francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • bébitaxi és járássegítő egyben
  • tárolóhely az ülés alatt
  • együtt növekszik a kicsivel
  • a kormány 30 fokos szögig kormányozható
  • magasított háttámla biztonságos üléshez és járássegítő egyben
  • kényelmes ülés
  • gyerkőc erősíti az izomzatát, megtanul vele járni és egyensúlyát megtartani
  • 10 hónapos kortól ajánlott 36hó korig
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei45*19*25 cm
Teljes hosszúság46 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1.8 kg
Maximum terhelés35 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.