Bébitaxi és járássegítő Auto Mickey Ride-on 2in1 Smoby háttámasszal és tárolóhellyel piros

Termék leírása

Az Auto Ride-on bébitaxi és járássegítő egyben egy csodálatos kis járgány kisfiúknak 10 hónapos kortól. A bébitaxi vonzó piros színben készült, felületét a Disney mesékből világszerte jól ismert Mickey egér ékesíti. A kis verdás a bébitaxit kezdetekben járássegítőként használhatja, majd amikor magabiztosabban és stabilabban tipeg, rápattanhat a verdára és önállóan bébitaxizhat.

A gyerek bébitaxi minőségi és ellenálló alapanyagokból készült, mely tapintásra nagyon kellemes és garantálja a termék tartósságát és hosszú élettartamát. A biztonságosság érdekében a játék élei lekerekítettek, ergonomikus ülése magas háttámlával van ellátva. A bébitaxi ülése alatt praktikus rakodótér található, mely ideális a kedvenc játékok tárolásához. A bébitaxi kormánya 30 fokos szögben forgatható. A stabil bébitaxi méretei 54*27*40 cm, teljes magassága 40 cm, az ülés magassága 21 cm. A bébitaxi és járássegítő 2in1 teljes súlya 1,9 kg.

A bébitaxiban egy tökéletes mozgáskészszég fejlesztő segédeszköz rejlik, mely hozzájárul az egyensúlyérzék gyakorlásához, erősíti a lábak izomzatát és lehetővé teszi az aktív mozgást. A magas háttámla támászként szolgál az első lépések megtételekor, bébitaxizás során pedig növeli a termék biztonságosságát. A széles ülés segíti a csípőízületek helyes fejlődését.

A Smoby neves francia cég csúcsminőségi műanyag gyerekjátékokat gyárt. A Smoby játékok gyártásánál használt alapanyag erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A sérülések elkerülése érdekében a márkát képviselő játékok élei lekerekítettek. A Smoby termékek színei ösztönzik a gyerekek képzelőerejét és kreativitását. A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat garantálja a legszigorúbb biztonsági követelményeknek megfelelő terméket. A Smoby a francia minőség és az eredeti dizájn megtestesítője.

Jellemzői

  • együtt nő gyermekével
  • minőségi és ellenálló
  • tágas rakodótér
  • magas háttámla
  • ergonomikus és kényelmes ülés
  • gyerekeknek 10 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.