Járássegítő bébitaxi Auto Pink Ride-on 2in1 Smoby tárolóhellyel és háttámlával rózsaszín

Termék leírása

Smoby Auto Ride-on járássegítő bébitaxi egy modern és bájos rózsaszín színben kivitelezett bébitaxi főleg kislányok részére 10 hónapos kortól. A járássegítő csodaszép rózsaszín színben tündököl, ezért is első pillantásra elnyeri a kishölgyek szívét. Kislánya eleinte járássegítőként fogja használni a kisautót, megismerkedik az első lépések megtételével és miután egyre több biztonságot és stabilitást szerzett az idő múlásával, ráülhet a bébitaxira és teljes mértékben élvezheti a járgányon való gurulást.

A bébitaxi kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, élei lekerekítettek, tapintásra kellemes a gyermek kezecskéknek és hosszú élettertalommal rendelkezik. A biztonságot az ergonomikusan kialakított ülőke biztosítja háttámlával. Bébitaxi nagyon hasznos kiegészítője az ülés alatti felnyitható rakodótér, melybe csemetéje a kedvenc játékait tudja tárolni. A bébitaxi kormánya 30 fokos szögben kormányozható oldalra. A járgányon való haladás stabil és biztonságos, a kis hercegnőnek rengeteg kalandban és mókában lesz része. Méretei a járássegítő bébitaxinak 54*27*40 cm, a teljes magassága 40 cm, az ülésterület magassága 21 cm. A 2-az-1-ben járássegítő bébitaxi teljes tömege 1,9 kg. 

A bébitaxin való haladás közben a gyermek elsajátítja megtartani az egyensúlyérzékét, erősödnek lábizmai és aktív módon játszik. A bébitaxi nagy segítséget nyújt a gyermek  mozgásának fejlődésében. A bébitaxi kiváló minőségű és tartós műanyagokból készül, amelyek hosszú élettartalommal rendelkeznek. A gyerkőc úgy érzi, mintha valódi autót vezetne. A magasított háttámla járássegítőként szolgál, de bébitaxizás közben nagyobb biztonságot is nyújt a haladás közben. A szélesebb ülés a járgányon hozzájárul a gyermek csípőízületének helyes fejlődéséhez is. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, amely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket, ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • együtt nő a gyermekével
  • minőségi és tartós kialakítás
  • tágas tárolóhely
  • magas háttámla
  • ergonomikus és kényelmes ülés
  • 10 hónapos gyermekek számára alkalmas
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei27*25*56 cm
Teljes hosszúság54 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,5 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.