Bébitaxi és hinta Autó Rocking Pink Smoby elektronikus kiesésgátlóval és teleszkópos tolókarral rózsaszín

Termék leírása

Bébitaxi és hinta Autó Rocking bájos rózsaszín kivitelezésben egy multifunkciós játék, mely együtt növekszik a gyerkőccel és fejleszti a mozgási képességeit már a korai szakasztól. Kislányos bébitaxi együtt növekszik a gyerekkel 6-tól 36 hónapos koráig. Mikor csemetéje 6 hónapos, a járgány a hinta alátétre van helyezve és kis hercegnője a bébitaxit hintaként élvezheti. Már 8 hónapos kortól a bébitaxi hasonlóan használható, mint a babakocsi, a kishölgy kényelmesen csücsül a járgányon a szülő pedig a teleszkópos tolókar segítségével irányítja a haladást. Szükség esetén a tolókar leszerelhető. Ha csöppsége már 12 hónapos, akkor a csodaszép kisautó járássegítőként szolgál. Tehát a kislányos bébitaxi 4 féle kihasználhatóságot kínál: használható hintaként, babakocsiként, járássegtőként és bébitaxiként. Minden plusz felszerelés a bébitaxin egyszerű módon, szerszám igénybevétele nélkül eltávolítható.

Bébitaxi kormányáról nem hiányozhat természetesen az elemes duda, mely különféle dallamokkal szórakoztatja csöppségét. Kényelmes ülőke ergonomikusan alakított, így kislánya kényelmesen fogja magát érezni haladás közben. A bébitaxi elülső és hátsó kerekei alatt széles biztonsági elemek kaptak helyet, melyek meggátolják a járgány esetleges felborulását. Az ülés körül széles műanyag kiesésgátló védi a gyermeket, mely kényelmes támaszt is nyújt, ha esetleg elfáradna és megpihenne. A csöppség biztonságát szolgálja a minőségi hárompontos biztonsági öv, mely a kis utasát megbízhatóan az ülésben tartja. Minőségi kerekek biztosítják a halk és komfortos utazást. A kisautó elülső részén bájos szemek és kedves mosoly teszik még barátságosabbá a járgányt a kis hercegnők részére. Méretei a kislányos bébitaxinak 58*36*53 cm.

Az ülés alatt tárolóhely kapott helyet, ahova a kedvenc játékokat vagy más apróságokat tudja majd kislánya elrejteni. Smoby egy neves francia gyártó cég, amely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. 

Jellemzői

  • mosolygós kisautó
  • rózsaszín külcsín 
  • minőségi kerekek
  • tolókar szülő részére
  • hintaállvány
  • tárolóhely az ülés alatt
  • magasított háttámasz bébitaxizás közben, de járássegítőként is funkcionál
  • gyermek használhatja hintaként, vagy akár babakocsiként is
  • hárompontos biztonsági öv, kiesésgátló
  • elektronikus kormány elemre dallamokkal
  • ergonomikusan alakított ülés
  • biztonsági elemek felborulás ellen
  • gyerkőc erősíti izomzatát, megtanul járni és megtartja egyensúlyérzékét
  • megfelelő 6-tól 36 hónapos korig
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek58*36*53 cm
Termék magassága53 cm
A csomagolás méretei63*29*37 cm
Teljes hosszúság58 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,2 kg
NoteBattery: 3 x LR44/AG13 1.5V
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.