Bébitaxi és járássegítő Auto Balade Smoby piros-sárga 6 hó-tól

Termék leírása

Smoby Auto Balade gyerek bébitaxi, egy nagyon szép piros-sárga színösszetételű kisautó amely 6-tól 36 hónapos korig ajánlott. A bébitaxi a gyermek igényeivel együtt nől. Nagyon biztonságos a 3 pontos biztonsági övnek köszönhetően, amely a gyerkőc vállain keresztül húzódik és a lehető legstabilabban tartja őt az ülésben. A kisautó mindkét oldalán és elején is széles és biztonságos kiesésgátló keret van, hogy gyermeke megkapaszkodhasson és biztonságosan utazhasson a járgányban. A bébitaxinak kényelmesen magasított és ergonómikusan kialakított ülése és magas fejtámlája van ahol megtámaszthatja a fejecskéjét, ezáltal úgy ülhet benne akár egy babakocsiban. A gyermek megkapaszkodik a hátsó fogantyúban és fokozatosan megnő a biztonságérzete. A kormány 30 fokos szögig fordítható.

Az ülés alatt egy praktikus rakodótér található, ahová a gyerkőc elpakolhatja a kedvenc játékait. A kisautó méretei 54*42*48 cm. A minőséges gumikerekek kényelmes autózást biztosítanak. A  kisautó használatával a gyermek fejleszti az egyensúlyérzékét, a stabilitását és erősíti az izomzatát. A bébitaxinak egy praktikus fém tolókara van melynek fogása kényelmes, ezáltal a szülő tudja irányítani a kisautót. Lábacskái a széles lábtartón helyezkednek el. Egy 8 hónapos gyermek már úgy ülhet benne akár a babakocsiban.  Amikor 10 hónapos már járni tanul, megteszi az első lépéseit és a hátsó támasz egy biztonságos kapaszkodó számára, ilyenkor a tolókar és a lábtartó már leszerelhető. A gyermek 12 hónapos korában már önállóan ül a kisautón és a lábaival hajtja magát előre. Így már élvezheti az önállóságot. A bébitaxi egy vidám kisautó nagyon szép kiegészítőkkel és egy mosolygós arcocskával.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • egyedi dizájn mosolygós autó
  • szülőkar
  • ülés alatt tárolóhely
  • magasított háttámla biztonságos üléshez, vagy járássegítő is
  • 3-pontos biztonsági öv, kiesés gátló
  • ergonomikusan alakított ülés
  • erősíti gyerkőc izomzatát, megtanul járni és egyensúlyát megtartani
  • 6-36 hónapos korig
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*41*46 cm
A csomagolás méretei36*30*62 cm
Tömeg3,10 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek