Bébitaxi és járássegítő Initio II Rouge Smoby piros 10 hó-tól

Termék leírása

Smoby Initio II Rouge bébitaxi gyerekeknek, egy csodás piros színű kisautó amely 10 hónapos kortól ajánlott. A kisautó nagy előnye, hogy gyermeke igényeivel együtt nől. 10 hónapos kortól használható, amikor gyermeke megteszi az első lépéseit. A hátsó támaszban megkapaszkodhat és fokozatosan megnő a biztonságérzete. Az ülés ergonómikusan kialakított, ennek köszönhetően még a hosszú út sem fárasztó a gyermek számára. A gyermek 12 hónapos korában már önállóan ül a kisautón és a lábaival hajtja magát előre. Így már önállóan használja a járművet. Gyermeke a bébitaxit 10 hónapos korától egészen 3 éves korig kiélvezheti. Az ülés alatt egy praktikus rakodótér található, melybe a gyerkőc a kedvenc játékait pakolhatja.

Smoby Initio II Rouge bébitaxi egy piros színű kisautó formában, fekete kiegészítőkkel és egy vidám mosolygós arcocskával. Kiváló segítség gyermekének a mozgás és motorikus képességeinek fejlesztésében. Elbűvölő színekben pompázik és egy valódi kisautóra hasonlít melyet aranyos matricák díszítenek. A bébitaxi minőséges és ütésálló anyagból készült mely hosszú éveken át gondoskodik gyermeke boldogságáról. A Smoby bébitaxi egy minőséges francia termék, amely a francia tökéletességgel és sármal készült. A bébitaxi méretei 46*27*40 cm. Elsősorban kisfiúknak ajánlott. Maximális terhelhetősége 35 kg. A kisautónak köszönhetően a gyerkőc megtanulja irányítani az egyensúlyát és erősíti az izomzatát. A kormány 30 fokos szögben kormányozható oldalra.

A Smoby egy híres francia gyártó cég, amely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • bébitaxi és járássegítő egyben
  • az autó mosolygós arca pozitív benyomást kelt
  • ülés alatt tárolóhely
  • együtt növekszik gyerkőccel
  • a kormány 30 fokos szögig fordul
  • magasított háttámla biztonságos ülésért, vagy járássegítőként
  • kényelmes ülés
  • gyerkőc erősíti izomzatát, megtanul járni és egyensúlyát megtartani
  • 10-36 hónapos korig
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei44*19*25 cm
Ülőfelület magassága21 cm
Teljes hosszúság46 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,50 kg
Maximum terhelés35 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek