Bébitaxi és járássegítő Micimackó Auto 2in1 Smoby zöld 6 hó-tól

Termék leírása

Smoby Auto Balade Micimackó gyerek bébitaxi, egy nagyon szép zöld-sárga színösszetételű kisautó amely 6-tól 36 hónapos korig ajánlott. A bébitaxi előnye hogy gyermeke igényeivel együtt nől. Nagyon biztonságos a 3 pontos biztonsági övnek köszönhetően, amely a gyerkőc vállain keresztül húzódik és a lehető legstabilabban tartja őt az ülésben. A kisautó mindkét oldalán és elején is széles és biztonságos kiesésgátló keret van, hogy gyermeke megkapaszkodhasson és biztonságosan utazhasson a járgányban. A bébitaxinak kényelmesen magasított és ergonómikusan kialakított ülése és magas fejtámlája van ahol megtámaszthatja a fejecskéjét, ezáltal úgy ülhet benne akár egy babakocsiban. A gyermek megkapaszkodik a hátsó fogantyúban és fokozatosan megnő a biztonságérzete. A bébitaxi kormány 30 fokos szögig fordítható.

Az ülés alatt egy praktikus rakodótér található, ahová a gyerkőc elpakolhatja a kedvenc játékait. A kisautó méretei 54*42*48 cm. A minőséges gumikerekek kényelmes autózást biztosítanak. A  kisautó használatával a gyermek fejleszti az egyensúlyérzékét, a stabilitását és erősíti az izomzatát. A bébitaxinak egy praktikus fém tolókara van melynek fogása kényelmes, ezáltal a szülő tudja irányítani a kisautót. Lábacskái a széles lábtartón helyezkednek el. Egy 8 hónapos gyermek már úgy ülhet benne akár a babakocsiban.  Amikor 10 hónapos a gyerek már járni tanul, megteszi az első lépéseit és a hátsó támasz egy biztonságos kapaszkodó számára, ilyenkor a tolókar és a lábtartó már leszerelhető. A gyermek 12 hónapos korában már önállóan ül a kisautón és a lábaival hajtja magát előre. Így már élvezheti az önállóságot. A bébitaxi elbűvölő Micimackó stílusban pompázik.Az ülés magassága 21 cm, szélessége 17 cm és a háttámasz földtől való távolsága 40 cm.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői 

  • egyedi Micimackó dizájn
  • szülőkar
  • tárolóhely az ülés alatt
  • magasított háttámla a biztonságos üléshez, vagy járéssegítő is egyben
  • gyerkőc mintha kocsiban ülne
  • 3-pontos biztonsági öv
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • biztonsági elemek borulás ellen
  • erősíti gyerkőc izomzatát, megtanul járni és egyensúlyát megtartani
  • 6-36 hónapos korig
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*41*46 cm
Termék magassága46 cm
A csomagolás méretei63*30*36 cm
Ülőfelület magassága21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,10 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.