Bébitaxi és járássegítő Minnie Auto Ride-On Disney Smoby háttámlával és tárolóhellyel 10 hó

Termék leírása

Bébitaxi és járássegítő Minnie a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyon szép rózsaszín színben tündököl, így főleg a kislányok figyelmét nyeri el már 10 hónapos kortól. Bébitaxi Minnie együtt növekszik gyermekével és alkalmazkodik igényeihez. Amikor gyermeke 10 hónapos és járni tanul a kisautó járássegítő számára, akár egy támasz az első lépéseknél. Megtámaszkodik a kapaszkodóban és lassan halad előre. Később, 12 hónaposan már a kisautón ül és önállóan hajtja magát előre lábacskáival, kényelmesen megkapaszkodik és könnyedén gördül a kisautóval. A bébitaxi kerekei minőségiek és tartósak, habosított műanyagból készültek, ezért is kényelmes rajtuk a haladás beltéren és kültéren egyaránt. 

A kormánya 30-fokos szögben kormányozható el oldalra. A gyermek biztonságáról a járgány elülső részén található borulásgátló is gondoskodik, amit a szülők is értékelni fognak. Smoby bébitaxi minőségi és tartós műanyagból készült, felülete sima, bársonyos tapintásra. A többfunkciós bébitaxiban egy tökéletes mozgáskészszég fejlesztő segédeszköz rejlik, mely hozzájárul az egyensúlyérzék gyakorlásához, erősíti a lábak izomzatát és lehetővé teszi az aktív mozgást. A kisautó széles ülőrésze hozzájárul a gyermek csípőizületének megfelelő fejlődéséhez.

Méretei a bébitaxinak 54*27*40 cm. Ülése ergonomikusan alakított, így komfortos üldögélést nyújt a kicsi számára haladás során. Ülés alatt titkos tárolóhely kapott helyet, ahova a kislányok apróságaikat tudják elrejteni. Magasított háttámasz stabil, gond nélkül hátradőlhet csemetéje. Tarka színek és mókás figurák fejlesztően hatnak a fantázia és elképzelőerő fejlődésére, bébitaxin való utazás igazi élmény lesz számukra. 

Smoby egy neves francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Játákok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, Smoby márkanév garancia a francia minőségre és egyedi külcsínre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
Tömeg1,5 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.