Bébitaxi és járássegítő Auto 2in1Minnie Smoby rózsaszín 6 hó-tól

Termék leírása

Smoby gyerek járgány a rajzfilmből híres Minnie egér motívummal, egy nagyon szép rózsaszín - sárga színkombinációval amely 6 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott. Nagyon nagy előnye hogy gyermeke igényeivel együtt nől. Nagyon biztonságos, ami a 3 pontos biztonsági övnek köszönhető, amely a gyermek vállain keresztül húzható így gátolja a kiesést. A biztonságért felelős az oldalsó műanyag keret is, melybe a gyermek meg tud kapaszkodni és egyaránt a kiesést is gátolja. Gyermek lábacskái a széles lábtartón pihenhetnek.

A kerekek alatt biztonsági elemek találhatóak felborulás ellen. A bébitaxi egy kényelmes ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, magas támasszal ahol a gyermek a fejét is megtámaszthatja és úgy ülhet benne akár egy babakocsiban. 6 hónapos kortól egészen 3 éves korig használható. A gyermek megkapaszkodik a hátsó támaszban így fokozatosan biztossá válik járása. Az ülés alatt egy praktikus rakodótér található, ahová gyermeke elrakhatja a kedvenc játékait. Minőséges gumi kerekei komfortos közlekedést biztosítanak. A bébitaxinak köszönhetően gyermeke fejleszti stabilitását és egyensúlyérzékét egyaránt ezáltal erősíti az izmait. A kisautón van egy praktikus kényelmes fogású fém tolókar is ami által a szülő tudja irányítani a bébitaxit.

Egy 8 hónapos baba úgy ül benne akár egy babakocsiban. Amikor 10 hónaposan elkezd tanulni járni, megteszi az első lépéseit és a hátsó támaszban kapaszkodik. Egy biztos támasz ként használhatja a járás tanulásnál, ekkor a tolókar és a lábtartó már leszerelhető. 12 hónapos korában már a kisautón ül és önállóan hajtja magát a lábaival és élvezheti az önállóságot. A kisautó méretei 54*41*46 cm. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. Az ülés magassága 21 cm, szélessége 17 cm és a kapaszkodó földtől való magassága 40 cm. 

Jellemzői 

  • egyedi autós dizájn mesés motívummal
  • szülőkar
  • ülés alatt tárolóhely
  • magasított háttámla biztonság érdekében, egyben járássegítő is
  • 3 pontos biztonsági öv, kiesés gátló
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • biztonsági elemek borulás ellen
  • erősíti izomzatát, megtanul járni és egyensúlyát megtartani
  • 6-36 hónapos korosztály részére
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*41*46 cm
Termék magassága46 cm
A csomagolás méretei63*30*36 cm
Ülőfelület magassága21 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,10 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.