Bébitaxi és járássegítő Sam a tűzoltó Smoby Autó 2in1 háttámlával 10 hó-tól

Termék leírása

Ezt a Smoby bébitaxit a közkedvelt Sam a tűzoltó mese ábrái díszítik. Megfelelő gyerekeknek 10 hó kortól 3 éves korig leszerelhető elemeinek köszönhetően. Gyerkőc 10 hó korban járássegítőként használhatja a Sam a tűzoltó bébitaxit első lépései megtételénél. A bébitaxi háttámlájára döhenkedhet és így hamarabb tesz szert magabiztosságra. 12 hónapos korban már rácsüccsen a bébitaxira és lábacskáival hajtja magát előre. A bébitaxi 10 hónapos kortól egészen 36 hónapos koráig együtt nől a gyerekkel. Az ülése ergonomikusan alakított, kényelmes utazást biztosít a kicsinek. A bébitaxi ülése alatt praktikus tároló kapott helyet, ahol kedvenc játékait vagy akár finomságokat is tárolhat. Bébitaxi négy habosított műanyag keréken gurul, halk és sima utazást biztosít gyermekének.

A Smoby bébitaxi Sam a tűzoltó nagyszerű segédeszköz a motorikus és mozgási képességek fejlesztéséhez. Bébitaxin ülve a gyerkőc megtanulja megtartani egyensúlyát, erősíti lábizmait és aktívan játszik. A kisautó széles ülőrésze hozzájárul a gyermek csípőizületének megfelelő fejlődéséhez. Élénk szép piros színben pompázik kombinálva sárga színnel a kormányon és háttámlán. Bébitaxi minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely tartós, ezért is fogja csemetéjét sokáig szolgálni. Bébitaxi sam a tűzoltó minőségi francia termék, francia sárm és szépérzék tükröződik rajta. Bébitaxi és járássegítő méretei 54*27*40 cm. Az ülés magassága a talajtól 21 cm, szélessége az ülésnek 17 cm, a kormány magassága a talajtól 40 cm. A kormány 30° kormányozható oldalra.

Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. A Smoby egy neves francia gyártó cég, amely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Jellemzői

  • kihasználható bébitaxiként és járássegítőként egyaránt
  • Sam a tűzoltó mesemotívummal díszítve
  • megfelelő kisfiúknak
  • kormány 30 fokos szögbe kormányozható oldalra
  • habosított műanyagból készült kerekek
  • magasított háttámla a biztonságos üléshez, de járássegítőként is jól funkcionál
  • kényelmes, ergonomikusan alakított ülőke
  • tárolóhely az ülés alatt
  • jó hatással van izomzat erősítésére
  • 10-36 hó korosztály részére
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei55*24*27 cm
Ülőfelület magassága21 cm
Teljes hosszúság54 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,5 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.