Bébitaxi kisautó Smoby piros 10 hó-tól

Termék leírása

Smoby bébitaxi gyerekeknek autós motívummal, egy szép piros kisautó amely 10 hónapos kortól ajánlott. Hatalmas előnye hogy gyermeke igényeivel együtt nől. 10 hónapos kortól használható, amikor gyermeke megteszi az első lépéseit. A hátsó támaszba kapaszkodhat és fokozatosan erősödnek a lépései. A gyermek 12 hónapos korában már önállóan ül a kisautón és a lábaival hajtja magát előre. Így már önállóan használja a járművet. Gyermeke a bébitaxit 10 hónapos korától egészen 3 éves korig kiélvezheti. Az ülés alatt tárolóhely található, ahova gyerkőcök eldughatják kedvenc játékaikat. Bébitaxinak köszönhetően erősödik a gyerkőc izomzata és egyensúlyérzéke is fejlődik.

Smoby bébitaxi egy piros kisautó formában, kiváló segítség gyermekének a mozgás és motorikus képességeinek fejlesztésében. Elbűvölő piros színben pompázik, fekete kiegészítőkkel és egy vidám mosolygós arcocska díszíti. Aranyos matricái még különlegesebbé varázsolják. A gyerek járgány minőséges és ütésálló anyagból készült mely hosszú éveken át gondoskodik gyermeke boldogságáról. A bébitaxi minőségi és ütésálló műanyagból készült. Smoby bébitaxi autó motívummal egy minőséges francia termék, amely a francia tökéletességgel és sármal készült. A gyerek kisautó méretei 54*27*40 cm. Elsősorban kisfiúknak ajánlott. A kormány 30 fokos szögig fordítható.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • bébitaxi és járássegítő egyben
  • versenyautó motívum
  • főleg kisfiúknak
  • ülés alatt tárolóhely
  • együtt növekszik gyerkőccel
  • kormány 30 fokos szögig fordítható
  • magasított háttámla biztonságos üléshez, vagy járássegítő
  • kényelmes ülés
  • erősíti gyerkőc izomzatát, megtanul járni és egyensúlyát megtartani
  • 10 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
A csomagolás méretei56*25*27 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,90 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek