Bébitaxi kismotor Enduro Maxi Dohány piros

Termék leírása

Bébitaxi Enduro Maxi egy csodaszép gyermek kismotor, mely 3 éves kortól ajánlott a gyerekeknek. Gyerek bébitaxi kismotor kialakításban méretei 63*29*47 cm. A kismotor nagyon szép piros színben tündököl, ergonomikusan alakított ülése révén nagyon kényelmes is. A gyermek kismotor 2 hátsó kereke még extra biztonságot és stabilitást nyújt a kismotornak. A gyerkőc egyszerű módon lábacskáival elrugaszkodik a talajtól, így hajtja magát a kismotoron előre.

Jellemzői

  • bébitaxi kismotor formában
  • méretei 63*29*47 cm
  • a csomagolás tömege 3 kg
  • 3 éves kortól ajánlott

A kismotor rengeteg módon kihasználható. Kompakt méreteinek hála praktikus, csemetéje játszhat vele lakásban és kültéren is egyaránt. Használja ki a kellemes napsütötte időszakot és lepje meg csöppségét egy ilyen szuper járgánnyal, mellyel csupa vidám és mókás percet fog eltölteni. Kismotor minőségi műanyag kerekeken gurul, kényelmes az ülése és kormánya is egyaránt. Ezen a szuper járgányon való suhanás nagymértékben befolyásolja a reflexek fejlődését miközben erősödik izomzatuk is.

Dohány neves európai vállalat, mely gyerekjátékok gyártása során nagy figyelmet fordít a minőségre és biztonságosságra. Ezért ne is habozzon és szerezze be ezt a szuper Dohány kismotor bébitaxit gyerkőce részére, mellyel többé már nem fog unatkozni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek63*29*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei87*55*20 cm
Teljes hosszúság63 cm
Tömeg3 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.