Bébitaxi kismotor reflektorral Scooter Pink Smoby gumikerekekkel rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

A Scooter Pink bébitaxi robogó reflektorral egy modern kis járgány gyerekeknek, de főleg a kislányoknak 18 hónapos kortól. A bébitaxi csodaszép rózsaszín külcsíne és eredeti francia dizájnja első látásra elnyeri a gyerekek szívet. A robogót mechanikus indító kulcs segítségével kell begyújtani, a bébitaxi kormányán valósághű reflektor helyezkedik el, az ergonomikus ülés alatt tárolórész található, mely ideális a kedvenc játékok szállításához. A biztonságos és zökkenőmentes robogást a csendes gumikerekek biztosítják, miközben az első keréken sárhányó is helyet kapott, mely megvédi a kicsik ruhácskáját a szennyeződéstől. 

A scooter alakú kislányos bébitaxiban egy tökéletes készszégfejlesztő segédeszköz rejlik, mely hozzájárul az egyensúlyérzék gyakorlásához, erősíti a lábak izomzatát és finomítja a reflexeket. A minőségi és ellenálló műanyag garantálja a kis járgány hosszú élettartamát, kormánya tapintásra nagyon kellemes és könnyed a kormányzása. A robogó teljes méretei 65*34*48 cm.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek65*34*48 cm
Termék magassága48 cm
A csomagolás méretei39*24*59 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelésrecommended weight: 25 kg (max. tested 50 kg)
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.