Járássegítő és kocsi és utánfutó Buggy 3in1 BIG fékkel minden New&Classic&Neo&Next&Scooter bébitaxihoz 12 hó-tól

Termék leírása

Járássegítő, kocsi és utánfutó Buggy 3in1 a neves német BIG vállalat műhelyéből egy igazán egyedi többfunkciós gyerekjáték, mely kisfiúk és kislányok részére egyaránt kiváló 1-től 5 éves korig. Minden BIG Bobby Cars - New, Classic, Neo, Next és Scooter bébitaxira rácsatlakoztatható. Ez a modern gyerekjáték szürke-fehér színkombinációban piros részletekkel kiegészítve egy igazán univerzális játék - legkisebbek biztonságos járássegítőként használhatják az első léptek megtételénél, majd kocsiként is jól funkcionál játékok, babák szállítására, majd természetesen utánfutóként is örömet szerez a kis sofőröknek. Többfunkciós utánfutó együtt növekszik a gyerekkel.

Járássegítő elülső részén található blokkoló megvédi csemetéjét, ha rátámaszkodik a járássegítőre, az nem borul fel. Szintén hasznos kiegészítője a játéknak a keréken található fék, mely szintén fontos szerepet kap kocsikázás közben. Minőségi kerekek kellemesen puhák és halk haladást biztosítanak. Megfelelőek beltéri és kültéri használatra. Ha már csemetéje utánfutóként szeretné ezt a menő játékot használni, a pótkocsi a bébitaxihoz egyszerűen biztonsági kapcsolóval rögzíthető. A gyerekjáték hátsó részén a műanyag rács mögött tárolórész is helyet kapott, mely apróságok tárolására tökéletes. A járássegítő felületét vidám és színes figurák díszítik. Lekerekített tolókar biztonságot sugároz a gyerekek felé, legkisebbek kezecskéihez lett kialaktva. 

Felülete az utánfutónak UV szűrővel van ellátva, hogy hosszabb idő után is megvédje annak színét a káros sugarakkal szemben. Felhasznált anyagok egészségre nem károsak, újrahasznosíthatóak, nem szennyezik a környezetet. Az újszerű gyártási technológia garantálja a Buggy 3in1 magas tartósságát, így biztonságos játékot nyújt a gyerekeknek. A pótkocsi minden éle lekerekített, amely csökkenti a lehetséges sérülések esélyét. Méretei 48*36*43 cm, miközben teljes hossza 48 cm és magassága 43 cm.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor12 hónapos kortól
Származási helyGermany
Méretek48*36*43 cm
Termék magassága43 cm
Teljes hosszúság48 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg3,0 kg
Színszürke
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha