Bébitaxi Maestro II Balade Blue Smoby piros-kék 6 hó-tól

Termék leírása

Smoby Maestro II Balade Blue egy piros-zöld-sárga színösszetételű gyerek bébitaxi, a kisautónak egy kürt van a kormányánál amely elemre működik és 3 féle dallamot játszik. A bébitaxi a gyermek igényeivel együtt nől 6 hónapos korától egészen 3 éves koráig. A kisautónak egy kényelmes fogású fém tolókara van. Az kisautó az alsó hinta részén áll, amíg a gyermek 6 hónapos egy magasított kényelmes ülésen ülhet. A kisautó mindkét oldalán és elején is széles és biztonságos kiesésgátló keret van, hogy gyermeke megkapaszkodhasson és biztonságosan utazhasson a járgányban. A járgány ergonómikusan lett kialakítva és a gyerkőc kényelmesen ülhet a fejtámasznak is köszönhetően.Ehhez tartozik még a 3 pontos biztonsági öv is amely a vállain keresztül húzódik és az ülésben tartja. A kormány 30 fokos szögig fordítható.

Egy 8 hónapos gyermek már úgy ülhet benne akár a babakocsiban de a kisautó kürttel sokkal élvezetesebb számára. Lábacskái a széles lábtartón helyezkednek el. Amikor 10 hónapos már járni tanul, megteszi az első lépéseit és a hátsó támasz egy biztonságos kapaszkodó számára, ilyenkor a tolókar és a lábtartó már leszerelhető. A gyermek 12 hónapos korában már önállóan ül a kisautón és a lábaival hajtja magát előre. Így már élvezheti az önállóságot. A minőséges gumikerekek kényelmes autózást biztosítanak. Az egész bébitaxi ergonómikusan lett kialakítva, így még hosszú autózás után is kényelmes a gyermek számára. Az elülső részen egy mobiltartó található telefonnal és egy vidám mosolygós arcocskával van díszítve. A kisautó kedves és vidám matricáival még elbűvölőbb a tipegők számára. A piros-zöld-sárga kiegészítők tökéletesítik a kisautó vidám külalakját.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • egyedi dizájn mosolygós arcocskával
  • szülőkar
  • tárolóhely ülés alatt
  • magasított háttámla biztonságos ülés érdekében, vagy járássegítő
  • gyerkőc hintázhat is, vagy utazhat benne mint a kocsiban
  • 3-pontos biztonsági öv, kiesés gátló
  • kürt dallamokkal
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • erősíti izomzatát, megtanul járni és egyensúlyát megtartani
  • 6-36 hónapos korig alkalmas
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*47*56 cm
A csomagolás méretei39*38*63 cm
Tömeg5,80 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek