Bébitaxi hintával Maestro II Confort Smoby piros-zöld 6 hó-tól

Termék leírása

Smoby Maestro II Confort egy piros-zöld színösszetételű bébitaxikisautó kürttel a kormány részénél. A kürt elemre működik és 3 féle dallamot játszik. A bébitaxi a gyermek igényeivel együtt nől 6 hónapos korától egészen 3 éves koráig. A kisautónak egy kényelmes fogású fém tolókara van. A kisautó a hinta részen áll, amíg a gyermek 6 hónapos egy kényelmesen magasított textillel kipárnázott ülésen ülhet, a fejtámasznak döntheti a fejét és úgy ülhet benne akár egy babakocsiban. Az ülés ergonómikusan kialakított. A kisautó mindkét oldalán és elején is széles és biztonságos kiesésgátló keret van, hogy gyermeke megkapaszkodhasson és biztonságosan utazhasson a járgányban.

Ehhez tartozik még a 3 pontos biztonsági öv is amely a vállain keresztül húzódik és az ülésben tartja. A 8 hónapos gyermek már úgy ülhet benne akár a babakocsiban, de attól sokkal izgalmasabb számára a kürttel felszerelt kisautó. Lábacskái a széles lábtartón helyezkednek el. A 10 hónapos gyerek már járni tanul, megteszi az első lépéseit és a hátsó támasz egy biztonságos kapaszkodó számára, ilyenkor a tolókar és a lábtartó már leszerelhető. A gyermek 12 hónapos korában már önállóan ül a kisautón és a lábaival hajtja magát előre. Így már élvezheti az önállóságot. A minőséges gumikerekek kényelmes autózást biztosítanak. Az egész bébitaxi ergonómikusan és biztonságosan lett kialakítva. Az elülső részen egy mobiltartó van telefonnal és egy vidám mosolygós arcocska. A kisautó vidám matricákkal van díszítve. A piros-zöld kiegészítők még elbűvölőbbé varázsolják a bébtaxit. A kormány 30 fokos szögig fordítható.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • egyedi dizájn autó mosolygós arccal
  • tolókarral a szülő részére -teleszkópos
  • ülés textil huzattal
  • magasított háttámla a biztonságos ülés miatt, vagy járássegítő
  • gyerkőc hintázhat benne, vagy élvezheti kocsiként is
  • 3-ponots biztonsági öv, kiesés gátló
  • elektronikus kürt 3 dallammal
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • gyerkőc erősíti izomzatát, megtanul járni és egyensúlyát tartani
  • 6-tól 36 hónapos korig
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*47*56 cm
A csomagolás méretei39*38*63 cm
Tömeg4,39 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.