Bébitaxi bővithető Maestro Ride-On Blue 3in1 Smoby 3 hang tolókar kiesésgátló - mágikus szemek 6 hó-tól

Termék leírása

Bővithető Maestro Ride-On Blue 3in1 bébitaxi a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék minden gyerkőc számára már 6 hónapos kortól. A levehető részeknek köszönhetően a gyermek igényeihez alakitható, igy együtt növekszik gyermekével 6 hónapos korától egészen 36 hónapos koráig. Csodaszép kék szinárnyalatban pompázik, elülső részét vidám mosoly és mágikus szempár disziti, de gyerkőce bármikor megtudja változtatnia bébitaxi arckifejezését. A bébitaxi hátsó részén tolókar kapott helyett, hogy a szülő komfortosan tudja vezérelni a járgányt. Utazás közben a gyerkőcöt kiesésgátló és 3-pontos biztonsági öv védi. A bébitaxi bővithető bármikor hintatalppal, mely webáruházunkban beszerezhető, igy a bébitaxi pillanatok alatt menő talajhintává válik. 

A Maestro Ride-On bébitaxi 3 lépésben nő együtt a gyermekkel:

 • 1. lépés: Szülő által vezérelt járgány 

          6 hónapos csöppség esetén még a szülő irányitja a bébitaxi haladását, gyerkőcöt a bébitaxiban biztonsági kiegészitők védik, lábacskáit a                                  levehető lábtartón pihenteti. Az elektronikus dudával szórakoztatja magát és ismerkedik környezetével.

 • 2. lépés: Első lépések

           10 hónapos kortól már a gyerkőc maga próbálkozik az első léptek megtételében, a bébitaxi háttámlája stabil segitséget nyújt számára az                                 előrehaladásban. Fejlődik koordinációja és mozgási készsége. 

 • 3. lépés: hagyományos bébitaxi

          12 hónapos gyerkőcnél már a tolókar, a kiesésgátló és biztonsági öv levehető. Ahogy lábacskáival hajtja magát előre erősödnek lábizmai és térlátása               is fejlődik. 

A kormányon lévő elektronikus duda 3 hanggal szórakoztatja a gyerkőcöt séta közben. A levehető lábtartókon hosszabb séta esetén megpihentetheti lábacskáit és relaxálhat. Minőségi és tartós gumikerekek halk haladást biztositanak, a legtöbb felületen kényelmes haladást eredményeznek, igy akár bel- és kültéren is kihasználható a járgány. Ergonomikusan alakitott ülőrész komfortos ücsörgést nyújt hosszabb utazás során is. Ülőke fedele könnyen felnyitható, a titkos tárolóhelyen játékok vagy egyéb apróságok is elrejthetőek, melyek nélkülözhetetlenek a kicsi számára.

Francia Smoby dizájnőrök a béitaxit speciálisan a legkisebbek igényei szerint tervezték meg. A legminőségibb műanyagból készült, élei lekerekitettek, felülete bársonyos tapintásra. Méretei a bébitaxinak 61*44*55 cm. Elektronikus kormány 3xLR44/AG13 elemre működik, melyek a csomag részét képezik. Többfunkciós bébitaxi játékos módon fejleszti a gyermeki fantáziát, elképzelőerőt, nagy segitség az első léptek megtételénél és a környezetük felfedezésében. Bébitaxi továbbá fejleszti a finom motorikát, koordinációt és mozgási készségeket.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egyedi dizájnban. A műanyag, melyből a játékok készülnek kellemesen bársonyos a tapintásra, megfelelő a lágy gyermek kezecskéknek. Minden játék éle lekerekített, a gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött. A Smoby termékek színkivitelezése serkenti a gyerek elképzelőerejét és fantáziáját egyaránt. Mivel a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Jellemzői

 • kék bébitaxi 3in1
 • további kiegészitőkkel is bővithető
 • egyedi kisautó dizájn
 • ülőrész alatt tárolóhely
 • tolókar a szülő részére
 • magasitott háttámla
 • kihasználható járássegitőként is
 • 3-pontos biztonsági öv és kiesésgátló
 • elektronikus duda különböző hangokkal 
 • ergonomikus ülőke
 • fejlesztően hat az izomzatra, bébitaxi mellett megtanul járni és egyensúlyát megtartani
 • megfelelő 6-36 hónapos korosztály részére
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek61*44*55 cm
A csomagolás méretei62*38*39 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,1 kg
NoteBattery: 3 x LR44/AG13 (included)
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.