Bébitaxi Mása és a medve 2in1 Smoby ugráló és forgó medve 12 hó-tól

Termék leírása

A Mása és a medve 2in1 bébitaxi és ugráló játék egyben egy egyedi játék a francia Smoby gyártó műhelyéből, mely a mozgást és mókát kedvelő fiúknak, lányoknak már 12 hónapos kortól alkalmas. A termék két féle módon használható, mint egy bébitaxi vagy egy ugráló játék. A barna Pretty mackó a Mása és a medve meséből a gyerekeknek számtalan játék, mozgás és szórakozás lehetőségét nyújtja. A csӧppség a kényelmes üléssé formázott mackó hátán ülve a lábacskái segítségével fel-le ugrál. Minden mozdulatnál a bájos Pretty mackó 45 fokos szӧgben oldalra fordul, ami még inkább fokozza a mozgás élményét. Ugrálás és oldalra fordulás kӧzben a gyermek a sárga fogantyút fogja. Az ugráló mackó egy zӧld színű a kӧzkedvelt Mása és a medve mese ábráival díszített álátéthez rӧgzített. A Smoby mackó formájú ugráló játék és bébitaxi méretei 50*43*55 cm, teljes magassága 55 cm.

A kis medve az állványról levehető és máris csodálatos bébitaxivá változik, mivel a mese mackó mancsai egyúttal kerekek. Az egyedi mesés bébitaxin való száguldást a gyermekek beltéren és kültéren is élvezhetik. A lábmeghajtásos robogás erősíti a lábizmokat és feljeszti a gyerekek finom motorikáját. A fokozott biztonság érdekében a kicsi megmarkolhatja a bébitaxi sárga fogantyúját. Száguldás kӧzben a gyerekek kényelméről az ergonomikusan formált ülőke gondoskodik, így garantált az órákon át tartó móka. A gyerek bébitaxi tarka színei és vidám arca ӧsztӧnzik a kicsik fantáziáját és szinte csábítanak a friss levegőn való mozgáshoz. A bébitaxi és ugráló játék egyben tӧkéletes az egyensúlyozó képesség fejlesztésében, a lábizmok erősítésében egyszóval az aktív játék eszkӧze. Segítségével a gyerekek nem csak testileg fejlődnek, de serkentik a fantáziájukat is. A Smoby gyártótól származó Mása és a medve 2in1 bébitaxi és ugráló játékban egy kiváló mozgásfejlesztő termék rejlik.

A gyerekjáték minőségi és ellenálló, hosszú élettartamú műanyagból készült. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a Mása és a medve 2in1 bébitaxi és ugráló játék élei lekrekítettek. A kӧzkedvelt Mása és a medve főhőse - Mása egy csintalan kislány, aki imádja az édességeket és nagyon kíváncsi. A barátja, Misa medve, az erdőben keresi megérdemelt nyugalmát, ám eddig sikertelenül. Végül Másával összebarátkoznak és együtt élnek át sok-sok kalandot. A Smoby neves francia gyártó egyike a legminőségesebb egyedi gyerekjátékok készítője. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon. A Smoby medve bébitaxi és ugráló játék vásárlásával kis lurkója egy minőségi és szórakoztató játék boldog tulajdonosa lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*43*55 cm
Termék magassága55 cm
A csomagolás méretei53*27*44 cm
Teljes hosszúság50 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,6 kg
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.