Bébitaxi mentőautó Ambulance Minnie Kiddieland 7 kiegészítővel és hanggal fénnyel 12 hó kortól

Termék leírása

Bébitaxi Ambulance Minnie igazán fantasztikus járgány azon kislányok részére 12 hónapos kortól egészen 36 hónapos korig, akik szívesen bújnak az orvosok vagy mentősök szerepébe. A stílusos rózsaszín-fehér mentőautó kialakítású bébitaxiról nem hiányozhatnak a figyelmeztető fényjelző lámpák sem, hogy a játék még életszerűbb legyen. Nagy örömet szereznek továbbá a hangeffektek is, ilyen a startoló hang, duda és sziréna. A fedélzeti pult 7 részes orvosi eszközöket rejt, melyek közt megtalálható sztetoszkóp, otoszkóp, hőmérő, csipesz, fecskendő és egyéb kiegészítők, hogy a beteg állapotáról teljes diagnózist tudjon kis orvosa felállítani. 

A bébitaxi minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel van felszerelve, mely tárolórekeszt rejt maga alatt. Szépséges bébitaxira ülve gyermekéből pillanatok alatt igazi kis orvos kerekedik, feléled logikus gondolkodásmódja és szívesen nyújt segítséget társainak. Fejlődik finom motorikája, vidám és színes színvilág serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre. A mentőkocsin Minnie egér és barátnője Daisy ábrái jelennek meg. A 2 drb AA elem a csomag részét képezi. A stabil és tartós műanyag szerkezet háttámlával hosszú idei kitart, a bébitaxi hosszú éveken keresztül fogja gyermekét szolgálni és serkentően fog hatni fejlődésére.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos bébitaxi 
  • robusztus szerkezet háttámlával
  • rózsaszín-fehér színkombináció
  • 7-részes kiegészítő
  • elektronikus funkciók - hang és fényeffektek
  • serkentően hat az elképzelőerő és motorika fejlődésére
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Méretek55*27*44 cm
A csomagolás méretei56*28*37 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.