Bébitaxi Buggymobile Micimackó Smoby tolókarral 10 hó-tól

Termék leírása

Smoby bébitaxi Micimackó Buggymobile tolókarral egy szép játék gyerekek részére 10 hónapos kortól. Korai fázisban ez a zöld-lila vidám bébitaxi megfelelő lesz séták során babakocsi helyett. Kényelmes ülést legkisebbeknek garantálja a magasított háttámasz és kiesésgátló a bébitaxi két oldalán. Gyerkőc a lábacskáit jelen szakaszban még a lábtartón pihentetheti, majd később, mikor már lábacskáival hatja magát ezek leszerelhetőek. Amikor már a csöppség egyedül halad a bébitaxival a tolókar is leszerelhető, ugyanúgy, mint az oldalsó támaszok is.

Örömet nem csak a szép élénk színkivitelezés szerez szép Micimackó mesemotívummal, hanem a duda is, mely a kormányon van elhelyezve. Élénk színek, egyedi dizájn és többfunkciós kihasználhatósága a bébitaxinak garancia, hogy gyermeke ezzel a Smoby játékkal sosem fog unatkozni. A bébitaxi segítségével fejlődik a gyermek mozgási képessége, erősíti izomzatát a lábacskáin és kezein. Gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához miközben sofőröset játszanak. Kis versenyzők biztosan megörülnek, ha ilyen szép játékkal ajándékozza meg őket.

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag tartós, ellenálló, de egyben bársonyos a tapintásra. UV szűrőt is tartalmaz, mely megvédi a műanyagot a káros napsugarak ellen, így több éven keresztül is szinte újként fog hatni. Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak, EU álltal biztosított magas minőségi játékokról van szó. A játékok színei serkentik a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a kicsik figyelmét. Méretei a bébitaxinak 93*74*46 cm.

Jellemzői

  • kisautó - bébitaxi egyben
  • élénk színek
  • műanyag kerekek halk haladásért
  • 10 hónapos kortól
  • magasított háttámasz és oldalsó támaszok a kezecskéknek
  • kényelmes ülőrész
  • gyermek erősíti izomzatát, megtanul járni a játékkal és megtartani egyensúlyát 
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek93*74*46 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.