Bébitaxi dudával Mickey Smoby piros 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby bébitaxi gyerekeknek a meséből híres Mickey egér motívummal, egy szép retro  piros kisautó amely 12 hónapos kortól ajánlott. Hatalmas előnye hogy gyermeke éveken át kihasználhatja. 12 hónapos kortól használható, amikor gyermeke megteszi az első lépéseit. A hátsó támlának támaszkodhat és fokozatosan megnő a biztonságérzete. Később a kicsi már önállóan ül a kisautón és a lábaival hajtja magát előre. Így már önállóan használja a járművet. Gyermeke a bébitaxit 10 hónapos korától egészen 3 éves korig kiélvezheti. A kisautó vidám retro stílusba lett kialakítva Mickey egér, Goofí és Donald kacsa képeivel. A kormánnyal irányítja a kicsi a bébitaxit és fel van szerelve dudával is. A duda biztosan felkelti a kicsik érdeklődését, igazi sofőröset játszhatnak majd. A kormány 30 fokos szögbe kormányozható.

Smoby bébitaxi egy piros kisautó formában, kiváló segítség gyermekének a mozgás és motorikus képességeinek fejlesztésében. Elbűvölő színekben pompázik és egy valódi kisautóra hasonlít melyet aranyos matricák díszítenek. A gyerek kisautó minőséges és ütésálló anyagból készült mely hosszú éveken át gondoskodik gyermeke boldogságáról. Smoby bébitaxi Mickey egér motívummal egy minőséges francia termék, amely a francia tökéletességgel és sármal készült. A gyerek kisautó méretei 58*29*35 cm. Mesés motívuma által egyaránt használhatják kisfiúk és kislányok is. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek58*29*35 cm
Termék magassága35 cm
A csomagolás méretei59*30*35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,00 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.