Bébitaxi markolóval Mickey Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Mickey markolóval egy modern járgány a Kiddieland vállalat műhelyéből csodaszép narancssárga színkivitelezésben, mely minden gyerkőc, de főleg a kisfiúk figyelmét köti le 12 hónapos kortól egészen 36 hónapos korig. Bébitaxi Mickey egér ábrával és figurával az elülső részén minden kisfiú arcára mosolyt csal, sosem fognak akarni leszállni a járgányról. Gyerkőce garantáltan megörül a szórakoztató hangoknak és fényeknek, és pillanatok alatt kis építőmunkás kerekedik belőle, hisz szupermenő mozgatható markoló teszi még egyedibbé a bébitaxit. A műszerfalon interaktív funkciók is helyet kaptak, ami hosszú időre lefoglalja a kicsik figyelmét. 

A kisautó minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel van felszerelve. A kis járgány remek segítséget nyújt az első lépések megtételénél, amikor támaszként szolgál a csöppségnek. Később a kicsi bébitaxiként használja és lábaival hajtva magát előre-hátra közlekedik, miközben a kormány segítségével irányt vált. Kormánnyal az elülső kerekek kormányozhatóak oldalra, hogy csöppsége menetirányt tudjon váltani. Mickey bébitaxi nagyon szép ajándék minden kisfiú számára, biztonságos és stabil szerkezettel bír, csodaszép Disney ábrákkal van díszítve. A 2 drb AA elem a csomag részét képezi. 

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos bébitaxi markolóval
  • játékos külcsín Mickey motívummal
  • 12-36 hónapos korosztálynak
  • mesés dizájn
  • hang és fényeffektek
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor12 hónapos kortól
Méretek51*25*38 cm
A csomagolás méretei52*27*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.