Bébitaxi Mickey Ride On Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Mickey Ride On bébitaxi 12-36 hónapos gyerekeknek. Az időtlen piros-sárga kisautó formájú bébitaxi Mickey Egér motívumban készült, fény- és hangeffektusokat ad ki, műszerfala interaktív funkciókat kínál. A pompás játék hozzájárul a finommotorika fejlesztéséhez, vidám színei ösztönzik a gyerekek fantáziáját és képzeletét.

A kis járgány minőségi műanyag kerekekkel van ellátva, ergonomikusan formált ülése garantálja a kényelmes ülést a hosszan tartó játék során is. A bébitaxi tökéletes választás az örökmozgó gyerekek számára, akik imádják az őket körülvevő világ kalandos és izgalmas felfedezését. A Mickey Egér és Goofy ábráival díszített bébitaxi első látásra elnyeri a gyerekek tetszését. A stabil és strapabíró műanyag szerkezet háttámlával éveken át kitart, és hozzájárul a gyerkőcök sokoldalú fejlődéséhez.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői

  • minőségi és biztonságos bébitaxi kisautó formájában
  • masszív szerkezet
  • piros-sárga színkivitelezés Mickey Egér motívummal
  • hang- és fényeffektusokkal
  • képzeletet és motoros funkciókat fejlesztő játék
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.