18 070 Ft
12 020 Ft
Mennyiség:
Készleten
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

A Kiddieland Mickey bébitaxija hanggal és fénnyel csodálatos piros-sárga színkombinációban és a közkedvelt Mickey Egér mesemotívumában készült, akit gyerekek világszerte a szívükbe zártak. A jellemzően vidám színekben pompázó kis járgány gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. Kislánya vagy kisfia biztonságosan közlekedhet fel s alá az új bébitaxiján, miközben a hang és fényeffektek kísérik majd útját.

A Kiddieland bébitaxi gyerekeknek egy valódi kisautó, mely hangot ad ki és irányjelzői megmutatják, hogy a kis sofőr merre folytatja az útját. A bébitaxi elülső részén gyerekek szórakozását biztosító vidám színes óra díszeleg, mely a számok megismerésében nagyon hasznos kiegészítővé válik. A kis járgány működéséhez szükséges elemek a csomag részét képezik. Bébitaxizás nagyon jó hatással van a gyerekek fejlődésére. Praktikus háttámlával is rendelkezik, amely lehetővé teszi a biztonságos és aggodalmak nélküli száguldást. Mindeközben a gyerkőc tökéletesíti finom motorikáját és mozgáskészségeit.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • Mickey Egér motívum
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
  • hang- és fényeffektek
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor12 hónapos kortól
Méretek50*24*47 cm
A csomagolás méretei52*26*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
MegjegyzésBattery: 2 x AA/LR6 included
Színpiros

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...