Bébitaxi táncoló figurával Minnie Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi mesés Minnie Disney motívummal egy kiváló járgány főleg kislányok részére 12 hónapos kortól egészen 36 hónapos korig. Bébitaxi meseszép rózsaszín-fehér-lila színkivitelezésben tündököl. Autó villog és a motor túráztatásának valósághű hangját adja vissza. Gyerkőce garantáltan megörül a szórakoztató hangoknak és fényeknek, miközben a járgány elülső részén táncoló Minnie figura díszeleg majd. Az autó műszerfalát nyomógombok díszítik, melyek megnyomásukat követően különböző hangokat adnak ki. Népszerű Minnie figura gyermekét kalandos útjain elkíséri és segítségére lesz a finom motoros képességek, fantázia és elképzelőerő fejlesztésében. 

A kisautó minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel van felszerelve. A kis járgány remek segítséget nyújt az első lépések megtételénél, amikor támaszként szolgál a csöppségnek. Később a kicsi bébitaxiként használja és lábaival hajtva magát előre-hátra közlekedik, miközben a kormány segítségével irányt vált. Kormánnyal az elülső kerekek kormányozhatóak oldalra, hogy csöppsége irányt tudjon váltani. Bébitaxi a legjobb választás gyerkőce számára, ha imádja környezetét felfedezni. A 2 drb AA elem a csomag részét képezi. 

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos bébitaxi
  • robusztus szerkezet
  • játékos külcsín Disney motívummal
  • táncoló Minnie fiura
  • elektronikus funkciók - hang és fényeffektek
  • zenélő gombok
  • serkentően hat az elképzelőerő és motorika fejlődésére
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Méretek51*25*38 cm
A csomagolás méretei52*27*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
MegjegyzésBattery: 2 x AA/LR6 included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek