Bébitaxi Disney Minnie Kiddieland Masnival rózsaszín-lila 12 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland gyártó műhelyéből származó Disney Minnie masnival bébitaxi egy minőségi kis járgány gyerekeknek 12 hónapos kortól. A Minnie motívumos bébitaxi rózsaszín-lila színkombinációban készült és számos hang- és fényeffekttel rendelkezik, melyeknek köszönhetően kislánya garantáltan kiemelkedik a sorból. A bébitaxi elülső részét egy nagy rózsaszín masni ékesíti. Amikor a kicsi megnyomja a gombok valamelyikét, a bébitaxi villogni és zenélni kezd, ami garantáltan mosolyt varázsol mindenki arcára és órákra leköti a kicsi figyelmét.

A kisautó minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel van felszerelve. A kis járgány remek segítséget nyújt az első lépések megtételénél, amikor támaszként szolgál a csöppségnek. Később a kicsi bébitaxiként használja és lábaival hajtva magát előre-hátra közlekedik, miközben a kormány segítségével irányt vált. A bébitaxi gyönyörű rózsaszínben készült. Az egész járgányt apró színes ábrák és Minnie egér képei díszítik. A működéséhez szükséges elemek a csomag részét képezik.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos
  • játékos rózsaszín Minnie dizájn nagy masnival a bébitaxi elülső részében
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek51*25*38 cm
A csomagolás méretei52*27*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note2 x AA batteries
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.