Bébitaxi kürttel Minnie Smoby rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby bébitaxi gyerekeknek a meséből híres Minnie egér motívummal, egy szép rózsaszín kisautó amely 10 hónapos kortól ajánlott. Hatalmas előnye hogy gyermeke igényeivel együtt nől. 10 hónapos kortól használható, amikor gyermeke megteszi az első lépéseit. A hátsó támaszba kapaszkodhat és fokozatosan erősödnek a lépései. A gyermek 12 hónapos korában már önállóan ül a kisautón és a lábaival hajtja magát előre. Így már önállóan használja a járművet. Gyermeke a bébitaxit 10 hónapos korától egészen 3 éves korig kiélvezheti.

Smoby bébitaxi egy rózsaszín kisautó formában, kiváló segítség gyermekének a mozgás és motorikus képességeinek fejlesztésében. Elbűvölő színekben pompázik és egy valódi kisautóra hasonlít melyet aranyos matricák díszítenek. A gyerek járgány minőséges és ütésálló anyagból készült mely hosszú éveken át gondoskodik gyermeke boldogságáról. Smoby bébitaxi Minnie egér motívummal egy minőséges francia termék, amely a francia tökéletességgel és sármal készült. A gyerek kisautó méretei 58*29*35 cm. Elsősorban kislányoknak ajánlott. Ülés magasága 24 cm, szélessége 18 cm.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek58*29*35 cm
Termék magassága35 cm
A csomagolás méretei59*30*35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,00 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.