Bébitaxi és járássegítő Minnie Disney Smoby háttámasszal és tárolóhellyel rózsaszín 10 hó-tól

Termék leírása

Gyerek autó Minnie Smoby, mely egyben bébitaxi és járássegítő is, 10-36 hónapos korosztálynak ajánlott. A Minnie bébitaxi együtt növekszik csemetéjével. A 10 hónapos csöppség a járássegítőt támaszként használja az első lépések megtételéhez. Mikor már nagyobbacska lesz és biztosabb magában, akkor a járássegítőből bébitaxi válik, rácsüccsenve a kisautóra lábacskáival hajtja majd magát előre. A bébitaxi kerekei minőségiek és tartósak, habosított műanyagból készültek, ezért is kényelmes rajtuk a haladás beltéren és kültéren egyaránt. Az ülése ergonomikusan formált, így kis hercegnője nem fárad majd el kalandozás során. Az ülés alatt titkos tárolóhelyre bukkan csöppsége, ahova a féltve őrzött kincseit tudja elrejteni. Méretei a gyerek bébitaxinak 46*27*40 cm, miközben a magassága a talajtól 40 cm.

A bébitaxin való utazásnak köszönhetően erősödik a gyerek izomzata és egyensúlyérzéke is fejlődik egyaránt. A bébitaxi nagyon jó hatással van szintén a mozgási és motorikus képességek fejlődésére. A kisautó széles ülőrésze hozzájárul a gyermek csípőizületének megfelelő fejlődéséhez.A bébitaxi vidám színekben tündököl Minnie egér mesemotívummal és más kedves elemekkel díszítve. A Disney figurák minden gyerkőc nagy kedvencei, akik követik kalandos történeteiket. A Smoby bébitaxi minőségi és igazán tartós műanyagból készült. A kormánya 30-fokos szögben kormányozható el oldalra. Gyermeke úgy fogja érezni, mintha teljesjogú részese lenne a közlekedésnek. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egyedi dizájnban. A műanyag, melyből a játékok készülnek kellemesen bársonyos a tapintásra, megfelelő a lágy gyermek kezecskéknek. Minden játék éle lekerekített, a gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött. A Smoby termékek színkivitelezése serkenti a gyerek elképzelőerejét és fantáziáját egyaránt. Mivel a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Jellemzői

  • bébitaxi és járássegítő egyben
  • a kormány 30-fokos szögbe kormányozható oldalra
  • méretei autónak 46*27*40 cm
  • minőségi kerekek habosított műanyagból
  • megfelelő 10 hó kortól
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei56*25*27 cm
Teljes hosszúság54 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek