Bébitaxi Minnie Kiddieland villogó rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland Minnie villogós bébitaxi rózsaszín színben tündököl és kislányoknak 12 hónapos kortól ajánlott. Számos hang-, fényeffekttel valamint mechanikus funkcióval rendelkezik, ami első látásra leveszi a gyerkőcöket a lábukról. Nem hiányzik természetesen a duda sem. Ezzel a villogós és hangokat kibocsátó bébitaxival kislánya garantáltan kiemelkedik a sorból.

A kisautó minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel felszerelt. A kis járgány remek segítséget nyújt az első lépések megtételénél, amikor támaszként szolgál a csöppségnek. Később a kicsi bébitaxiként használja és lábaival hajtva magát előre-hátra közlekedik, miközben a kormány segítségével irányt vált. A bébitaxi gyönyörű rózsaszínben készült és ülése alatt egy praktikus rakodótér található. Az egész járgányt apró színes ábrák és Minnie Egér képei díszítik.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos
  • játékos rózsaszín Minnie dizájn
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
  • atraktív dizájn
  • hanggal és fénnyel
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.