Bébitaxi négykerekű Quad Racing Red BIG piros 3 évtől

Termék leírása

Quad Racing Red négykerekű bébitaxi gyerekeknek 3 éves kortól. A terepjáró stílusban kivitelezett piros-fekete kis járgány remek ajándéknak minősül a kis lurkók számára. A négykerekű vagány kis kocsi valósághű élményeket ígér, miközben fejleszti a karok és lábak izomzatát. A láb meghajtású bébitaxin a gyerekek nem tudnak úgy felgyorsulni mint egy biciklit, így nem fenyegeti őket nagyobb sérülés veszélye. A Quad bébitaxi oldalait matricák díszítik. Kormánya 30 fokos szögben mozgatható és működő dudával van felszerelve. A bébitaxi hozzájárul a motoros és mozgási készségek fejlesztéséhez, színeit UV szűrő védi.

A Quad Red négykerekű robosztus halk kerekei biztosítják a kényelmes utazást. Ergonomikus ülése garantálja a kényelmet, formázott szerkezete lehetővé teszi, hogy a gyerekek elrugaszkodás után felrakhassák lábaikat. A járgány elülső részén egy fűzőszem található a vontatókötél csatlakoztatásához. A kormány alatt egy titkos tárolóhely van az apróságok tárolásához. A bébitaxi minőségi műanyagból készült, lekerekített élei minimálisra csökkentik a sérülés veszélyét. Az alkalmazott gyártási technológiák garantálják a termék biztonságosságát.

A német BIG gyártó minőségi játékokat gyárt különféle korosztályú gyermekek számára. A BIG termékek független intézetek által teszteltek és kihangsúlyozzák a termékek minőségét. A bébitaxi a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság tesztelte összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal. A német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is elismertek. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, ellenállóképesség és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának. A BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, a felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek, de az egészségre is ártalmatlanok.

Jellemzői

  • egyedi Quad négykerekű dizájn
  • működő duda
  • tárolóhely a kormány alatt apŕoságokra
  • UV szűrő
  • robussztus kerekek és ergonomikusan kialakított ülés
  • beltéri és kültéri használatra egyaránt
  • minőségi és ellenálló anyagokból
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.