Bébitaxi New Bobby Minnie BIG dudával rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

A BIG Minnie motívumos bébitaxi gyerekeknek kisautó formában egy licenszelt termék a Disneytől. A kislányos bébitaxi stílusos rózsaszín színben pompázik és gyerekes jellemét még jobban alátámasztják a vidám matricák. A kisautó 12 hónapos kortól ajánlott, teherbírása maximum 50 kg. A Minnie kisautó használata 3 éves korig alkalmas. A kicsi ezen az egyedi bébitaxin erősítheti izmait a lábacskáin, fejlesztheti motorikus és mozgási képességeit. A bébitaxi irányát a gyermek a kormány segítségével adja meg, sőt ez az új kormány rendszer lehetővé teszi a nagyon kicsi helyen lévő fordulást is. Természetesen nem hiányzik a műkӧdő duda sem. A kormány 30° szӧgben fordítható.

A kormány alatt egy kis rakodótér található, amelybe a BIG márkájú tartozékok lehet elrejteni, mint pl. az elektronikus indítót, a szirénát, dudát stb. A bébitaxi színeit UV szűrő védi a napsugár ellen. A Bobby Minnie bébitaxi kerekei csendesek, tökéletesen üllnek az aszfalton. A bébitaxi ülése ergonomikus és minősítési tanúsítvánnaly rendelkezik. A bébitaxin való terpeszülés segíti a csípő izületek helyes fejlődését. A gyermekek órákon át kényelmes ülőhelyzetben furikázhatnak. A bébitaxi elülső részén a BIG kiegészítőkre szánt csatlakoztatók találhatók – a pótkocsinak, vontatókӧtélne stb. A bébitaxi gyártásánál használt anyagok égészségre ártalmatlanok és újrahasznosíthatók. A gyártási folyamat garantálja a játék biztonságosságát. A bébitaxi élei lekerekítettek minimalizálva ezzel a sérülés veszélyét. A BIG márka termékeire 3 éves garancia vonatkozik.

A BIG termékeket független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. A Bobby Minnie bébitaxit a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálják – pontosan ezek ennek a márkának a jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és a gyermekek igényeinek megfelelő játékok – ez a BIG márka.

Jellemzői

  • egyedi kislányos autó Minnie motívummal
  • működő duda
  • gyermekek igényeihez igazítva
  • terhelhetőség 50 kg
  • 12 hónapos kortól ajánlott
  • csendes kerekek
  • borulás elleni elemek
  • kültéri és beltéri használatra egyaránt
  • 3 éves garancia
  • UV szűrő
  • ergonómikus ülés segíti a csípő izületek helyes fejlődését
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek57*30*39 cm
Termék magassága39 cm
A csomagolás méretei59*28*31 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,4 kg
Maximum terhelés50 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.