Bébitaxi autó Next Bobby Car BIG hanggal és fénnyel piros-szürke 12 hó-tól

Termék leírása

Gyerek bébitaxi Next Bobby Car egy luxusautó mása, mely egyedi dizájnban pompázik, amelybe csemetéje az első látásra beleszeret. A bébitaxi első pillantásra lenyúgözi fényeffektjeivel gyermekét, melyek minden egyes utazást még szórakoztatóbbá és érdekesebbé tesznek. Bébitaxi kisautó gömbölyded formái biztonságot nyújt a kicsik számára, kényelmes ülése és szép színek pedig csak fokozzák a mókás suhanást. Piros-szürke színkombináció, valósághű fények és duda - ezek mind egyedi tulajdonságai a BIG bébitaxinak, melyek egyedibbé teszik a többi bébitaxival szemben. A bébitaxi hátsó részén a térdnek lett támaszték kialakítva, így nagyobb gyerekek is használhatják, mint rollert

Gyerek bébitaxi Next Bobby Car legmodernabb bébitaxi a német BIG vállalat műhelyéből. A béitaxi megfelelő 12 hónapos kortól. Hang és fényeffektekkel szórakoztatja a gyerekeket. Bébitaxi kisautó formában teherbírása 50 kg. Gyerekek 12 hónapos kortól azonnal megszeretik a valósághű és érdekes funkcióinak köszönhetően. Az autó első lámpái világítanak, ezen kívül a duda is valósághű hangot ad ki. A duda 2xAAA elemre működik, melyek nem képezik a csomag tartalmát. Bébitaxi BIG gyönyörű piros-szürke színkombinációban pompázik. A bébitaxi színe a káros sugarak ellen védve van a UV szűrőnek hála.

Bébitaxi gyerekeknek BIG elősegíti a csípőizületek helyes fejlődését, hisz csöppsége terpeszben ül a bébitaxin. Bébitaxi kormánya 30 fokos szögig kormányozható. BIG bébitaxi ülése ergonomikusan alakított és tanúsítvánnyal is rendelkezik. Bébitaxi halk kerekei biztosítják a megfelelő tapadást az aszfalton. Piros színűek és egyedivé varázsolják a bébitaxit. A motorháztető alatt egy kis rejtekhely található játékokra vagy a csöppség kincseire.

A bébitaxi elülső részén található egy csatlakoztató, ahova fel lehet szerelni a BIG kiegészítőket, mint pl. a pótkocsit, vontatókötelet... stb. Német BIG vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik különböző korosztályok részére. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A bébitaxi a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is.

Jellemzői

 • gyerek bébitaxi hang és fényeffektekkel
 • világító elülső lámpák
 • dudával
 • teherbírása 50 kg
 • csatlakoztatók kiegészítőkre (utánfutóra, vontatókötélre..)
 • nagyobbak rollerként is használhatják
 • megfelelő 12 hónapos kortól
 • borulás elleni védelem
 • beltéri és kültéri használatra
 • 3 éves garancia
 • specialis UV szűrő a színek védelméért
 • ergonomikusan alakított ülés a csípő helyes fejlődéséhez
 • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek57*30*39 cm
Termék magassága39 cm
A csomagolás méretei59*28*31 cm
Teljes hosszúság57 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés50 kg
Kerekekrubber
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek