Bébitaxi autó Bobby Car Classic Ocean BIG kék hanggal és tenger világa matricákkal 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Bobby Car Classic Ocean egy stílusos járgány, mely minden gyerkőc, de főleg a kisfiúk szívét nyeri el már 12 hónapos kortól. Nagyon szép kék színben pompázik és felületén tenger világa jelenik meg  - a karosszérián bálna, rák és tengeri csillag matricák kaptak helyet. Gyermeke imádni fogja az új járgányt, ezen az egyedi bébitaxin erősítheti izmait a lábacskáin. Időtlen bébitaxi serkentően hat a motorikus és mozgási képességek fejlődésére, illetve a csípőizületek is helyesen fejlődnek a bébitaxinak köszönhetően, mivel gyermeke széttárt lábacskákkal ül a járgányon. Bébitaxi teherbírása 50 kg. 

A kisautó kormánya működő mechanikus dudával is fel van szerelve. A bébitaxi felülete UV szűrővel is el van látva, hogy hosszú ideig megtartsa élénk színeit. A kisautó piros kormánya 30 fokos szögig kormányozható el oldalra. A bébitaxi kerekei tökéletesen tapadnak az aszfalton. A bébitaxi ülése ergonomikusan alakított, teljesen kényelmes a kicsik számára. A bébitaxit nagyobb gyerkőcök is használhatják úgy mint a rollert, köszönhetően az ergonomikusan kialakított kisautónak a gyerkőcök meghajtják magukat az egyik lábukkal a másikkal pedig térdelnek az ülésen. 

A bébitaxi elülső részén található egy csatlakoztató, ahova fel lehet szerelni a BIG kiegészítőket, mint pl. a pótkocsit, vontatókötelet... stb. A felhasznált anyagok az egészségre nem károsak, újrahasznosíthatóak, nem terhelik a környezetet. Az alkalmazott gyártási technológiák garantálják a termék biztonságát gyerekekkel szemben. A bébitaxi minden éle lekerekített, így a sérülés veszélye minimális. Az alacsony futóműnek hála a bébitaxi stabilan suhan a talajon. Méretei 58*30*38 cm.

A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A terméket a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG  márka.

Jellemzői

 • stílusos bébitaxi tenger világa ábrákkal díszítve
 • működő mechanikus duda
 • gyermek igényeihez alakított
 • teherbírás 50 kg
 • csatlakoztató tartozékokra (pótkocsi, vontatókötél)
 • nagyobb gyerekek rollerként is használhatják
 • megfelelő 12 hó kortól
 • borulás elleni védelem
 • kültéri és beltéri használatra egyaránt
 • speciális UV szűrő a színek megőrzésére
 • ergonomikusan kialakított ülés a helyes csípőizület fejlődése érdekében
 • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek58*30*38 cm
Termék magassága31 cm
A csomagolás méretei59*27*31 cm
Teljes hosszúság58 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,99 kg
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.