Bébitaxi hanggal és fénnyel Paw Patrol Kiddieland rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi mesés Sweetie motívummal a közkedvelt Mancs őrjárat meséből egy kiváló járgány főleg kislányok részére 12 hónapos kortól egészen 36 hónapos korig. Bébitaxi csodaszép rózsaszín színkivitelezésben tündököl. Autó villog és a motor túráztatásának valósághű hangját adja vissza, illetve duda hanot is. Gyerkőce garantáltan megörül a vészvillogónak az autó elülső részén, miközben az autó műszerfalán helyet kapott gombok érdekes hangokat és effekteket adnak ki. Népszerű Skye és Everest ábrái minden gyerkőcöt felvillanyoznak, gyermekét kalandos útjain elkísérik és segítségére lesznek a finom motoros képességek, fantázia és elképzelőerő fejlesztésében. 

A kisautó minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel van felszerelve. Kormánnyal az elülső kerekek kormányozhatóak oldalra, hogy csöppsége irányt tudjon váltani. Bébitaxi a legjobb választás gyerkőce számára, ha imádja környezetét felfedezni. A 2 drb AA elem a csomag részét képezi. 

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos bébitaxi
  • robusztus szerkezet
  • játékos külcsín Paw Petrol motívummal
  • elektronikus funkciók - hang és fényeffektek
  • serkentően hat az elképzelőerő és motorika fejlődésére
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek51*25*38 cm
A csomagolás méretei52*27*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.