Bébitaxi pedálakkal Mancs őrjárat Mondo műanyag 2 évtől

Termék leírása

Pedálas bébitaxi az olasz Mondo vállalat műhelyéből egy igazán minőségi mozgás eszköz gyerekeknek 12 hónapos kortól. Bébitaxi piros-sárga-kék színkombinációban pompázik, mely első pillantásra elnyeri a gyerekek figyelmét, de főleg kedvenc mesesorozatjuk, Paw Patrol ábrái veszi le őket a lábaikról. Minőségi és strapabíró műanyagból készült, hosszú ideig fogja gyermekét szolgálni. Bébitaxi kismotor kivitelezésben nagyon jó hatással lesz a mozgásfejlődésre, a három erős és stabil kerék könnyed haladást biztosít. 

Az első keréken kaptak helyet a pedálak, így bébitaxi szinte tricikliként is kihasználható. Bébitaxi ülése ergonomikusan formált, így kényelmesen ücsöröghet csöppsége a bébitaxin. A bébiaxi hátsó részén kapott helyet a praktikus kosár, mely a kedvenc játékok szállítására is alkalmas. A bébitaxi kormányán szintén kis tárolókosár kapott helyet, melyet a Mancs őrjárat mese ábrája díszít.

A kismotor rengeteg módon kihasználható. Kompakt méreteinek hála praktikus, csemetéje játszhat vele lakásban és kültéren is egyaránt. Használja ki a kellemes napsütötte időszakot és lepje meg csöppségét egy ilyen szuper járgánnyal, mellyel csupa vidám és mókás percet fog eltölteni. Mivel gyermeke szélesre tárt lábacskákkal ül a bébitaxin, megfelelően fejlődik csípőizülete is egyaránt. Mancs őrjárat bébitaxi nagyon jó hatással lesz az egyensúlyérzék fejlődésére, móka közben erősödnek a gyerekek kéz- és lábizmai egyaránt. Ez a nagyszerű bébitaxi kiváló választás az első bringa előtt. Kormánya gyermek kezecskékhez lett kialakítva, kényelmes a fogása. Méretei 60*44*50 cm.

Az olasz Mondo társaság kiváló gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, betartva az Európai Unió szigorú biztonsági szabványait. Számtalan mese, sorozat és filmes motívumokkal díszített licenszelt termék hivatalos készítője is egyaránt.

Jellemzői

  • egyedi kismotor kivitelezés
  • tarka színkivitelezés
  • alacsony súlyú
  • stabil és erős kerekeken gurul
  • ergonomikusan alakított ülés
  • minőségi és strapabíró műanyagból
  • megfelelő 24 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyItaly
Méretek60*44*50 cm
Termék magassága50 cm
A csomagolás méretei59*27*43 cm
Teljes hosszúság60 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.