Bébitaxi és járássegítő Peppa malac Autó 2in1 Smoby kék 10 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Peppa Pig kedves játék 10-36 hónapos gyerkőcök részére. Gyerkőcök azonnal két módon is kihasználhatják. 10 hónapos kortól, amikor gyerkőc lépkedni kezd, akkor a Peppa Pig bébitaxi hátsó részén található járássegítőre támaszkodhat, így megtanulja a helyes stabilitást is, és örömet szerez magának azzal, hogy mindeközben a kedvenc játékával lehet. Amikor már a lépések biztosabbak, 12 hónapos korban már fel is ülhet a bébitaxira és lábhajtással működtetheti. Gyerkőc egyedül élvezheti a suhanást. A bébitaxi együtt növekszik a gyerkőccel 10 hónapos korátol egészen 36 hónapos koráig. Az ülés ergonomikusan kialakított , nagyon kényelmes. Az autó ülése alatt egy tárolóhely található, ahova a gyerkőcök elrejthetik kedvenc játékaikat.

A Peppa malac kalandjai nagyon népszerű mese főleg a legkisebbek körében. 40 nyelvre volt lefordítva és 180 országban vetítik. Pontosan ez miatt ez a bébitaxi a legjobb választás a legkisebbek számára. A bébitaxin a gyerkőc megtanulja a helyes testtartást , erősíti izomzatát a lábacskáin.  Az autó kék színű, sárga kormánnyal és zöld kerekekkel. Az autó ablakai  Peppa malac család motívumaival van díszítve. A magasított háttámla járássegítőként is hasznosul, de biztonságosabb utazást is garantálja a gyerkőcnek. A bébitaxi kormánya 30 fokos szögig lehet eltekerni. Gyerkőc ebben a bébitaxiban úgy érezheti magát, mint ha egy igazi autót vezetne.

A Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. Méretei:54*27*40 cm. Az ülés magassága a talajtól 21 cm, az ülés szélessége 17 cm a járássegítő magassága a talajtól 40 cm.

Jellemzői

  • bébitaxi és járássegítő egyben
  • Peppa malac motívumok
  • unisex
  • tárolóhely az ülés alatt
  • 30 fokos szögig kormányozható kormány
  • magasított háttámla és járássegítő egyben
  • kényelmes ülés
  • gyerkőc erősíti izomzatát, megtanul járni
  • 10 - 36 hónapos korig ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei55*24*27 cm
Teljes hosszúság54 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,5 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.