Bébitaxi autó Baby Porsche 911 BIG hanggal és valósághű részletekkel a Porsche műhelyéből piros 18 hó-tól

Termék leírása

Lepje meg gyermekét a német BIG gyártó luxus bébitaxijával, melyet a Porsche 911 sportautó inspirált. A piros kisautó első látásra elnyeri a csöppségek tetszését, használata 18 hónapos kortól ajánlott. Az eredeti bébitaxi hűtőmaszkján a Porsche lógó díszeleg, nem hiányoznak a rendszámtáblák valamint a valósághű fényszórók és hátsó lámpák. Az ergonomikus ülés garantálja a kényelmet, textilrésze levehető, és szükség esetén egyszerűen tisztítható. Az európai gyártmányú bébitaxi széles gumikerekei biztosítják a csendes és zökkenőmentes haladást.

A robusztus és ellenálló bébitaxi a Porsche AG hozzájárulásával és a F.A. Porsche stúdióval együttműködve volt kialakítva. Működő dudával és dizájnos visszajelző lámpákkal rendelkezik. A kisautó élei lekerekítettek, színeit UV szűrő védi. A bébitaxi terhelhetősége 50 kg, méretei 72*33*41 cm, teljes magasság 41 cm. A kerekeket a kormány irányítja, amely 30 fokos szögben fordítható. A BIG bébitaxi hozzájárul a csípő ízületek helyes fejlődéséhez, modern külcsíne kiemeli a gyermek egyéniségének, valamint segíti a szépérzék, fantázia és képzelőerő fejlesztését.

A BIG német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. Termékeit független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. A bébitaxit a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak.

Jellemzői

  • licenszelt Porsche 911 bébitaxi
  • valósághű kivitelezés
  • működő duda
  • teherbírás 50 kg
  • 18 hónapos kortól
  • kültéri és beltéri használatra
  • UV védelem
  • ergonomikus ülés
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek72*33*41 cm
Termék magassága41 cm
A csomagolás méretei73*29*35 cm
Teljes hosszúság72 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,2 kg
Maximum terhelés50 kg
Kerekekrubber
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.