Bébitaxi kismotor Racing Bike Red BIG széles stabil kerekek 18 hó-tól

Termék leírása

Racing Bike Red bébitaxi a német BIG játékgyártó műhelyéből nagyszerű mozgási eszköz kismotor formájában örökmozgó gyerkőcöknek 18 hónapos kortól. A bébitaxi vidám piros-fekete színkombinációba pompázik. A kismotor 2 széles kerékkel van felszerelve, igy még stabilabb és biztonságosabb utazást nyújt a kicsiknek. Ez a bébitaxi modern kismotor dizájnnal minőségi és ellenálló anyagokból készült. A bébitaxi csodás sportos külalakú bébitaxi, kicsinye imádni fogja ezt az új kismotor formájú járgányt köszönhetően a cuki nagy szempárnak a kormány elülső részén. A bébitaxi nem csak örömet szerez a kis lurkónak, hanem fejleszti a mozgási képességeit, megfelelően fejlődik testartása, csipője, mivel szélesebbre tárt lábakkal ül a bébitaxin. Bébitaxizás közben erősödnek kéz- és lábizmaik is. 

Bébitaxi teherbirása 25 kg. A bébitaxi felülete UV védelemmel lett kezelve, hogy nagyon sokáig megtartsa az élénk színkivitelezését. A kormány könnyen markolható, az ülés ergonomikusan kialakított. A bébitaxi szerkezete a gyerekek igényeihez lett kialakitva, utazás során fejlődik az egyensúlyérzék, térlátás és reflexek. A bébitaxi méretei 67*31*46 cm, ülőrész magassága 29 cm.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Jellemzői

  • piros kismotor dizájn széles kerekekkel az extra stabilitás érdekében
  • gyermek igényeihez alakitva
  • teherbirása 25 kg
  • 18 hónapos kortól
  • UV szűrővel ellátott
  • beltéri és kültéri használatra
  • ergonomikus ülés a helyes csipőtartás kialakulása érdekében
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek67*31*46 cm
Termék magassága46 cm
A csomagolás méretei64*30*46 cm
Ülőfelület magassága29 cm
Teljes hosszúság67 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
Maximum terhelés25 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.