Bébitaxi Rendőrség Paw Patrol Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Rendőrség Paw Patrol a Kiddieland vállalattól egy igazán minőségi járgány főleg kisfiúk részére 12-től 36 hónapos korig kék színben kivitelezve. Bébitaxin a közkedvelt Mancs őrjárat mese hősei köszönnek vissza, akiket gyerekek világszerte zártak a szívükbe. Paw patrol bébitaxi hang és fényfunkciókkal gazdagodott, melyek a hősies rednőrurakat garantáltan leveszik a lábaikról. Chas és Marshall figurákat megnyomva a mókás dallamok aktiválódnak mosolyt csalva a kicsik arcára. Természetesen nem feledkezhetünk meg az induló motor berregő hangjáról sem. Bébitaxiról nem hiányozhat a duda valósághű szirénával, igy kisfia igazi autós üldözésben fogja magát érezni, miközben a villogó fények még élvezetesebbé teszik számára a játékot.

Kisautó kerekei minőségi műanyagból készültek, ülése ergonomikusan alakított háttámlával biztonságos és kényelmes. Gyermek első léptei megtételében a kisautó háttámlája tökéletes járássegítőnek bizonyul. Későbbiekben már a bébitaxira ülve lábacskáival tudja magát előre és hátra hajtani. Kormánnyal az elülső kerekek oldalra kormányozhatóak, így úticélt is tud csemetéje majd változtatni. Paw Patrol bébitaxi csodálatos ajándék minden kisfiú részére, biztonságos és stabil szerkezete a Mancs őrjárat mese hősei ábráival van díszítve. Csomag részét képezi a 2x AA elem is.

Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői

  • minőségi és biztonságos bébitaxi
  • játékos dizájn Mancs őrjárat mesemotívummal
  • 12-36 hónapos korosztálynak
  • attraktív külcsín
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek53*24*39 cm
A csomagolás méretei55*27*34 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note2 x AA batteries
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.