Bébitaxi repülőgép My First Mickey Plane Kiddieland hanggal fénnyel 12 hó kortól

Termék leírása

Bébitaxi repülőgép My First Mickey egy modern gyerekjáték Mickey egér pilótával minden örökmozgó gyerkőc részére 12 hónapos kortól egészen 36 hónapos korig. Az időtlen piros-sárga bébitaxi propeller teszik még valósághűbbé, igy haladás közben gyerkőce igazi kis pilótának fogja magát érezni. A repcsi fényeffektjei garantáltan lenyűgözik a gyerekeket, mint ahogy a fel és leszállást imitáló valósághű hangok is. A bébitaxi kormánya repülőép kormányként lett kialakítva és a kokpit elülső részén Mickey Mouse figura kapott helyet, aki felügyeli gyermeke biztonságát majd. Ez az egyedi gyerekjáték serkentően hat a finom motorika, fantázia és elképzelőerő fejlődésére is. 

A repülőgép minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel van felszerelve. Kormánnyal az elülső kerekek kormányozhatóak oldalra, hogy csöppsége irányt tudjon váltani. Bébitaxi a legjobb választás kis pilótája részére, ha csodálattal figyeli a magasban haladó repülőépeket. A repcsi oldalán a népszerű Mickey egér ábrája mosolyog vissza, aki világszerte nagyon sok gyerkőc kedvence, de nem hiányozhat Donald kacsa ábrája sem. A 3 drb AA elem a csomag részét képezi. A stabil és tartós műanyag szerkezet hosszú idei kitart, a bébitaxi hosszú éveken keresztül fogja gyermekét szolgálni és serkentően fog hatni fejlődésére.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos bébitaxi forgó propellerrel 
  • robusztus szerkezet
  • piros-sárga színkombináció Mickey Mouse motívummal
  • elektronikus funkciók - hang és fényeffektek
  • serkentően hat az elképzelőerő és motorika fejlődésére
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
Doprava 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor12 hónapos kortól
Méretek51*25*38 cm
A csomagolás méretei52*27*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,1 kg
MegjegyzésBattery: 3 x AA/LR6 included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...