Bébitaxi Rider BIG hullámzó, gumi kerekekkel és cipővédő huzat zöld 18 hó-tól

Termék leírása

BIG Rider bébitaxi egy igazán minőségi és modern gyermek járgány csodaszép zöld színben kivitelezve, mely minden virgonc gyerkőcnek pöpec szórakozást szerez 18 hónapos kortól. Ez az egyedi kismotor a kis versenyzők számára a hullámzás effektjét hozza el, így a suhanás a kanyarokban a gyerkőc számára igazi élménnyé válik. Bébitaxi teherbírása 25 kg és beltéren illetve kültéren egyaránt használható. Bébitaxi kismotor külcsínben minőségi műanyag alapanyagból készült és cipővédő huzat egészíti ki, melynek mérete 21-27, így a szülőknek sem kell aggódni a gyerkőc cipőcskéje épsége miatt a nagy szórakozás közepedte a bébitaxin.

Járgány szerkezete teljes mértékben a csöppségek igényeihez lett kialakítva. Bébitaxi négy gumi keréken gurul, miközben az első kettő kerék abban különbözik a többi bébitaxi kerekétől, hogy rugós tengellyel lett kialakítva. Köszönhetően a rugós tengelynek a gyerkőc szűk helyen is meg tud fordulni és biztonságosan elkerülni a sarkakat. Gyermek bébitaxi - Rider kismotor kiváló ergonómiával rendelkezik és köszönhetően a minőségi kerekeknek tökéletesen tapad az úttesten. A kormánya kényelmesen fogható, kezelése egyszerű. Levehető ülés nagyon kényelmes és ergonomikusan alakított. Kivétel után tisztítható, így gyerkőcöket mindig a tiszta ülőke fogja várni. Bébitaxi nagyon jó hatással van a mozgási és motorikus képességek fejlődésére, motorozás közben erősödik odafigyelésük, reflexeik és nem utolsó sorban egészségesen fejlődik csípőizületük. Méretei a bébitaxinak 59*28*41 cm.

BIG Rider bébitaxit gyerekeknek a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. Német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának. BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, a felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek, de az egészségre is ártalmatlanok. Gyermek bébitaxira 3 éves jótállást nyújt. Műanyag speciális UV szűrővel lett kezelve, ami garantálja a kismotor szép és maradandó színét hosszú időt után is. 

Jellemzői

  • hullámzó bébitaxi egyedi dizájnban
  • alacsony tömegű
  • teherbírása 25 kg
  • 3 éves jótállás
  • UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben
  • szigorúan ellenőrzött, magasan minőségi és biztonságos
  • 4 stabil kerék, az egyensúly biztonságos megtartásáért
  • beltéren és kültéren egyaránt használható
  • minőségi és tartós alapanyagból
  • 18-36 hónapos korosztálynak
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek59*28*41 cm
Termék magassága41 cm
A csomagolás méretei28*22*55 cm
Teljes hosszúság59 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Maximum terhelés25 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.