Bébitaxi Classic Scooter BIG elektronikus dupla gumikerekekkel türkíz 18 hó-tól

Termék leírása

Lepje meg gyerkőcét menő Classic Scooter bébitaxival a német BIG vállalat műhelyéből. Időtlen retro bébitaxi csodás türkíz színben nagyszerű funkciókkal kiegészítve már 18 hónapos kortól ajánlott a gyerkeknek. Ez a csúcsszuper közlekedési eszköz gyerekeknek mechanikus kulccsal indul, így gyermekének a járgány szinte valósághű érzetet kölcsönöz. A bébitaxi kormányán valósághű reflektor és elektronikus duda kapott helyet, az ergonomikus ülés alatt tárolórész található, mely ideális a kedvenc játékok szállításához. A bébitaxi biztonságos robogását a minőségi gumikerekek biztosítják,a nagyobb stabilitás érdekében a hátsó kerekek duplázva lettek. A halk haladás kényelmes időtöltést nyújt a kicsiknek. 

A scooter kivitelezésű bébitaxiban egy tökéletes mozgáskészszég fejlesztő segédeszköz rejlik, mely hozzájárul az egyensúlyérzék gyakorlásához, erősíti a lábak izomzatát és finomítja a reflexeket. A minőségi és ellenálló műanyag garantálja a kis járgány hosszú élettartamát, kormánya tapintásra nagyon kellemes. A kormány szintén ergonomikus, könnyen kezelhető, 30° fordítható el. A kormány fogantyúi csúszásmentesek, hogy a kicsik biztonságosan tudjanak rátámaszkodni. Méretei 65*34*48 cm és 3 drb LR44 elemre máködik, melyek a csomag részét képezik. A robogó teljes súlya 2,4 kg, így akár kirándulások alkalmával is kiváló társa lesz csöppségének. Az ülés magassága a talajtól 30 cm.

A BIG német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. Termékeit független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. A bébitaxit a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek65*34*48 cm
Termék magassága48 cm
A csomagolás méretei39*24*59 cm
Ülőfelület magassága30 cm
Teljes hosszúság65 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.