Bébitaxi robogó reflektorral Scooter Red Smoby gumikerekekkel piros

Termék leírása

Lepje meg a gyermekeit egy gyönyörű bébitaxival. A bébitaxi robogó Scooter Red Smoby reflektorral egy tökéletes járgány minden 18 hónapos gyerkőc részére. A bébitaxi első pillantásra lenyűgözi a gyerekeket az eredeti francia formatervezéssel és a vörös külcsínével. Ez a nagyszerű gyermek szállítóeszköz egy olyan kulccsal startol, amely a Cric Cric mechanikus hangot imitálja. A bébitaxi valósághű reflektorral rendelkezik, illetve az ergonomikus ülés alatt egy tárolóhely kapott helyet, ahova a kislányok a nélkülözhetetlen játékaikat tudják elraktározni. A bébitaxi megbízható haladását a gumi kerekek biztosítják, melyek nagyon csendesek és a legnagyobb kényelmet biztosítják vezetés közben.

Gyermek bébitaxi piros robogó kivitelezésben kiváló segítség csemetéje mozgási és motorikus képességei fejlesztésére. Erősíti a lábakat, fejleszti az egyensúlyérzéket és javítja a reflexeket. A bébitaxi jó minőségű és tartós műanyagból készült, amely hosszú élettartammal rendelkezik. A bébitaxi kormánya nagyon kellemes az érintésre, ennek köszönhetően a gyerkőc nagyon jól fogja tudni kezelni a kismotort. A bébitaxi teljes súlya 2,4 kg, így kirándulások vagy utazások során sem kell hiányolnia gyermekének kedvenc járgányát. A bébitaxi méretei 65*34*48 cm. Az ülés magassága a talajtól 30 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, ellenálló és egyben kellemesen lágy, bársonyos a gyermek kezecskékhez. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyeremekei játszadozás közben mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok ragyogó színei serkentik a gyerekek elképzelőerejét és fantáziáját. 

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek65*34*48 cm
Termék magassága48 cm
A csomagolás méretei39*24*59 cm
Ülőfelület magassága30 cm
Teljes hosszúság65 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.