Bébitaxi robogó reflektorral Scooter Pink Smoby gumi kerekekkel rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Kislánya saját bébitaxiról álmodozik? A Scooter Pink Smoby bébitaxi robogó reflektorral egy pöpec kis járgány kislányoknak 18 hónapos kortól. A bébitaxi bájos rózsaszín külcsínével és eredeti francia dizájnjával első látásra elnyeri a kislányok szívet. A robogót indító kulcs segítségével kel begyújtani, a startolást mechanikus Cric Cric hangeffekt kísér. A bébitaxi kormányán valósághű reflektor helyezkedik el, az ergonomikus ülés alatt tárolórész található, mely ideális a kedvenc játékok szállításához. A biztonságos és zökkenőmentes robogást a csendes gumikerekek biztosítják.

A scooter alakú rózsaszín bébitaxiban egy tökéletes mozgáskészszég fejlesztő segédeszköz rejlik, mely hozzájárul az egyensúlyérzék gyakorlásához, erősíti a lábak izomzatát és finomítja a reflexeket. A minőségi és ellenálló műanyag garantálja a kis járgány hosszú élettartamát, kormánya tapintásra nagyon kellemes. A robogó teljes súlya 2,4 kg, méretei 65*34*48 cm. Az ülés magassága a talajtól 30 cm.

A Smoby neves francia cég csúcsminőségi műanyag gyerekjátékokat gyárt. A Smoby játékok gyártásánál használt alapanyag erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby termékek színei ösztönzik a gyerekek képzelőerejét és kreativitását.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek65*34*48 cm
Termék magassága48 cm
A csomagolás méretei39*24*59 cm
Ülőfelület magassága30 cm
Teljes hosszúság65 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.