Bébitaxi és roller All in One 2in1 smarTrike rózsaszín 15 hó-tól

Termék leírása

A smarTrike bébitaxi All in One 2in1 magába foglalja a játék autót illetve egy rollert is és megfelelő 14 hónapos kortól. A bébitaxi 4 gumi kereke biztosítja a halk haladást. A smarTrike All in One magába foglal több innovatív gondolatot, ezért is több éven keresztül fogja szolgáni a gyerkőcöt, mivel a gyerekek egyaránt élvezik a suhanást a bébitaxin illetve a rolleren is. Nagyon egyszerű módon összeszerelhető. A bébitaxi minőségi műanyagból készült, és erős fémvázú. A bébitaxi használata fejleszti a gyerkőc koordinációs és motoros készségét. A friss levegőn való mozgás nagyon jót tesz majd a gyerkőcnek, illetve a bébitaxin való játszás pedig fejleszti az izomzatát is. A kormány 30 fokos szögbe kormányozható.

A bébitaxit két formában ki lehet használni, ezért is egy nagyon közkedvelt eszköz nem csak a gyerkőcök, de a szülők körében is. Amikor a gyerkőc 14 hónapos, a bébitaxi smarTrike klasszikus bébitaxiként szolgál. Autó formája rózsaszín és szürke színben, modern dizájnnal  biztosan elnyeri minden kis hercegnő tetszését. A kis lurkó biztosan élvezni fogja a kalandokat, melyeket ezen a szép bébitaxin tehet majd meg. Lábbal hajtható, használata egyszerű, a gyerkőc egyszerűen a lábacskáival el löki magát a talajtól. A bébitaxi különlegessége, hogy könnyen átalakítható rollerré. Egyszerűen az ülő részt függőleges helyzetbe kell állítani. Gyerkőc egyik lábával a rolleren áll, másikkal pedig ellöki magát a talajtól. A roller 4 kerekű, így a stabilitás biztosítva van.

Bébitaxi smarTrike All in One nagyon okosan kivitelezett termék, mely könnyen igazítható gyermeke fejlődéséhez. A smarTrike egyedi játék eszközt kínál Önnek, mely magába foglalja a bébitaxit és rollert is. Az All in One bébitaxit hosszú időn keresztül fogja gyermeke használni 14 hónapos kortól egészen 48 hónapos koráig, de akár tovabb is. A SmarTrike tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli és bébitaxi márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A SmarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami biztosan garancia a minőségre.

Jellemzői

  • minőségi és tartós bébitaxi 4 kerékkel
  • egyszerűen rollerré alakítható
  • minőségi 4 kereknek köszönhetően stabilan áll
  • halk és sima haladás
  • együtt növekszik a gyermekkel
  • bébitaxiból roller
  • gyermek erősíti izomzatát a labacskain, megtanulja koordinalni mozgását
  • megfelelő 14 hónapos kortól
  • tarka színkivitel
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.