Bébitaxi és roller All in One 4in1 smarTrike tolókarral zöld 10 hó-tól

Termék leírása

Az All in One 4in1 bébitaxi egy multifunkciós mozgási eszköz gyönyörű zöld színben, kislányok és kisfiúk részére egyarántEgyütt növekszik a gyerkőccel 10 hónapos korától egészen 48 hónapos koráig, de még hosszabb időn keresztül is kihasználja majd. A bébitaxi 4 különböző módon használható ki. Ez a bébitaxi nagyon közkedvelt eszköz a szülők és gyerkőcök körében egyaránt. Gyerkőce kényelmesen és biztonságban ül a 3-pontos biztonsági övnek köszönhetően, amelynek puha párnázott részei kényelmesen biztosítják a gyerkőcöt. A gyermek kezecskéit a kartámlán pihentetheti. 

Az első lépésben, 10 hónapos kortól, a bébitaxit kocsi formájában lehet használni. A teleszkópos szülőkarnak segítségével, a szülő felügyeli a bébitaxi irányát. A szülőkar állítható és szükség esetén leszerelhető. A gyerkőc az utazás alatt pihenhet, nézelődhet. Biztonsítva van a párnázott biztonsági övvel. Második lépésben, 10 hónapos kortól, a szülő utaztatja a gyerkőcöt a bébitaxin a puha párnázott ülés nélkül már. Harmadik lépésben, 14 hónapos kortól, a multifunkciós bébitaxiból klasszikus bébitaxi válik. A szülőkar és a kiesés gátló már eltávolítandó, és a gyerkőc egyedül irányítja a bébitaxit. Lábbal hajtható, használata egyszerű, a gyerkőc egyszerűen a lábacskáival el löki magát a talajtól. A friss levegőn való mozgás nagyon jót tesz majd a gyerkőcnek, illetve a bébitaxin való játszás pedig fejleszti az izomzatát is. Negyedik lépésben, 24 hónapos kortól, a bébitaxi átalakítható rollerré. Ebben az esetben az ülő részt egyszerűen felhajtjuk függőleges helyzetbe. Gyerkőc egyik lábával a rolleren áll, a másikkal pedig elrugaszkodik a földtől.

A smarTrike All in One magába foglal több innovatív gondolatot, ezért is több éven keresztül fogja szolgáni a gyerkőcöt, mivel a gyerekek egyaránt élvezik a suhanást a bébitaxin illetve a rolleren is. A finom zöld színe minden gyerkőcöt elbűvöl majd. A bébitaxi minőségi és ellenálló műanyagból készült erős fémvázzal. Egyes elemei egyszerűen eltávolíthatóak, így teljes mértékben alkalmazkodik a gyerkőc igényeihez. A kerekei gumiból készültek, halk haladás érdekében. Bébitaxi gyerekeknek hozzájárul a gyermek helyes motorikus és fizikai fejlődéséhez. Aktív mozgás a friss levegőn szintén hozzájárul a gyermek helyes fejlődéséhez. 

Bébitaxiban való kényelmes utazás, bébitaxival való már egyéni haladás vagy rolleren való suhanás, mind olyan tevékenység, melyet a gyerkőcök szívesen végeznek, és ezzel a multufunkciós bébitaxival egyszerűen meg is tehetnek. Az All in One bébitaxit garantáltan hosszú ideig ki fogják használni. A smarTrike tricikli marka vilagszerte legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli és bébitaxi márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A smarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millo triciklit értékesít, amely biztos garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra.

Jellemzői

  • teleszkópos vezetőkar
  • multifunkciós kihasználhatóság 10 hó-tól 4 éves korig
  • leszerelhető elemek
  • minőségi gumi kerekek a halk haladásért
  • állítható ülés
  • bébitaxiból roller alakítható
  • egyedi zöld szín
  • megfelelő kisfiúk és kislányok részére

Előnyei

  • extra kényelem
  • gyerek pihenhet az utazás alatt
  • extra biztonság
  • kényelem a használat kezdeti fázisában
  • tartósság és minőség
  • maximális és multifunkciós kihasználás
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Méretek74*39*41 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.