Bébitaxi Rookie Pink Smoby fémvázzal és forgatható kormánnyal 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Rookie Pink a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern járgány főleg kislányok részére 12 hónapos kortól. Erős és tartós fémszerkezettel lett megalkotva, ergonomikusan alakított ülés kényelmes utazást biztosít a csöppség számára akár hosszabb táv megtétele során is. Stabil 4 darab EVA keréken gurul, mely speciális anyag, amelyben egyesülnek a halk gumikerekek és tartós műanyag előnyei. Gyermeke így önfeledten élvezheti a könnyed és halk haladást kedvenc járgányán.

Rózsaszín-kék bébitaxi Rookie praktikus tárolóval rendelkezik a hátsó részén a nélkülözhetetlen játékok tárolására. Az ülés alatt praktikus fogantyú található, melynek köszönhetően a bébitaxi áthelyezése egyszerű. Gyermeke biztonságos haladását a csúszásmentes kormány biztonsági rendszere garantálja, hogy gyermeke haladás közben csak bizonyos mértékig tudja oldalra irányítani a kormányt. 

Ez a kiváló bébitaxi minden kis sportoló részére ajánlott, segítségükre lesz az egyensúlyérzék, reflexek, térlátás és önbizalom fejlesztésében. A bébitaxin való haladás elősegíti az izmok erősödését, a stabilitás elsajátítását, többrétüen hat a gyermek fejlődésére, de nem utolsó sorban a hosszantartó móka és szórakozás forrása is. Méretei a terméknek 52*30*38 cm, miközben teljes magassága 38 cm. Bébitaxi súlya 1,9 kg, teherbírása 25 kg.

Neves francia Smoby vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok megfelelnek a szigorú európai szabványoknak, tartósak és egyedi külcsínben pompáznak. Játékok magukba hordozzák a francia szépérzéket, sármot és pontosságot. Minden játék éle lekerekített, hogy gyermekei a nagy móka közepedte mindig biztonságban legyenek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek52*30*38 cm
Termék magassága38 cm
A csomagolás méretei45*15*26 cm
Teljes hosszúság52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Maximum terhelés25 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.